AddThis Social Bookmark Button

Forever Bright Toothgel (Гел за зъби с Алое)

Forever Bright Toothgel    Още от дълбока древност Алоето е било много ценно, заради своите многобройни ползи и универсалното си приложение. Само във Forever Bright” се вижда най - добре благотворното му действие. В нито един от другите ни продукти не са изразени толкова силно плюсовете на Алоето. Създаването на този гел ни отне няколко години труд, за да можем да Ви представим на едно място някои от най - добрите и полезни съставки. На пазара Forever Bright” е една от най - ефикасните пасти за зъби, и това е потвърдено от много потребители и професионалисти с голямо задоволство. Също така е предназначена да се ползва от цялото семейство. Интересно е и че формулата на гела за зъби съдържа единствено естествен ментов аромат, не се откриват никакви вторични продукти от животински произход. От това следва, че Forever Bright” е подходящ и за вегетарианци. За направата на гела освен главния елемент - стабилизиран гел от Алое Вера, е прибавен и изключително полезният пчелен прополис. Комбинирането на тези две съставки Ви дава антибактериални свойства, с които ще се борите с плаката. Също така се запазва свежестта на дъха. Но тук не свършват благотворните действия - противовъзпалител­ните й свойства защитават венците и много чувствителния вътрешен слой на устната кухина. Добре е да се използва при кървящи венци и афти, като може да се прилага директно, когато не можете да се ползва четка поради болки. В много престижен стоматологичен колеж в САЩ бяха проведени изследвания, за да се определи перфектното съотношение на гела от Алое Вера, нужно за стопроцентовото измиване. Също така имаше допълнителни наблюдения от не малък брой лекари и стоматолози, преди да бъде завършен окончателно този продукт. Крайният резултат? Той е гел за зъби, който без проблеми почиства не само зъбите, а и цялата устна кухина, венци. Любопитно е и че има толкова слаба абразивна способност, като това беше повод една независима стоматологична лаборатория да го нарече „полиращ” гел. Forever Bright” е не само конкурентноспособен, но дори побеждава съперниците си с лекота. След проучване на данните от изследванията за одобряване формулата на гела за зъби, се оказва, че хората все повече и повече предпочитат гел, а не паста. Това е така, тъй като притежава безупречни почистващи свойства и се усеща приятно в устата. Употребата на една или две туби Forever Bright” кара хората да се пристрастяват и отказват да използват други марки. Имайте в предвид, че този продукт не съдържа флуорид!

Съставки:

Стабилизиран гел от Алое Вера, сорбитол, хидриран силициев двуокис, глицерин, пчелен прополис, натриев захарин, натриев бензоат, хлорофилин - меден комплекс, натриев лаурил сулфат, морски водорасли (Chondrus crispus), аромат.

Начин на употреба:

Ако искате да имате здрави зъби, мийте ги след всяко хранене. Редовно посещавайте личния си зъболекар и избягвайте малките закуски между храненията.

Характеристики:

  • Отстранява плаката.
  • Има избелващ ефект.
  • Антибактериалното му действие успокоява устната кухина и инфекциите на венците.
  • Помага при афти.
  • Не съдържа флуор.
AddThis Social Bookmark Button