AddThis Social Bookmark Button

Aloe Lips (Вазелин за устни с Алое и Жожоба)

aloe-lipsaloe-lips    Слънцето и вятъра са едни от основните дразнители на устните. Заради тези климатични фактори устните се зачервяват и напукват, което е доста дискомфортно. Едно от най - успокояващите вещества е Алое Верата и тя се съдържа в Aloe Lips”. Алоето има изключително добър ефект върху нашите устни. По този начин се съчетават най – добрите елементи, като пчелен восък и масло от жожоба, за да получим най - ефикасния продукт за устни, който може да се ползва през цялата година. Вазелинът за устни Aloe Lips” предотвратява появата на херпеси, овлажнява и омекотява напуканите и сухи устни, и дори Ви осигурява ефикасна защита в най - тежките атмосферни условия. Но тук не свършва всичко. Препоръчваме Ви да носите навсякъде този вазелин, независимо дали ще карате ски или се печете на плажа, или пък сте в двора си и си почивате. Също така е идеален и при изгаряния, порязвания или ухапвания. А благодарение на малкия си размер много лесно се събира в чантата или в аптечката. Вслушайте се в гласа на устните си и си вземете вазелина за устни с Алое и жожоба „Aloe Lips”.

Съставки:

Извлек от Алое Барбадензис, масло от жожоба (Buxus Chinensis), вазелин, миристилов миристрат, Copernica Cerifera, озокерит, аромат, алантоин, пропилпарабен, октил хидроксистеарат, пчелен восък, восък от Candelilla (Eupho­rbia Cerifera).

Начин на употреба:

Редовно нанасяйте на устните, за да ги овлажните, особено в тежки атмосферни условия. Използвайте го и като средство за първа помощ нанесете върху леки порезни рани, изгаряния или ухапвания.

Характеристики:

  • Овлажняващ устните балсам.
  • Вазелин за първа помощ.
  • Блясък за устни.
  • Защита при високи и ниски температури.
  • Защитава и лекува херпеси.
AddThis Social Bookmark Button