AddThis Social Bookmark Button

Avocado Face & Body Soap (Сапун за лице и тяло с авокадо)

Avocado Face  Body Soap     Вече 30 години Форевър ливинг се грижи за чистата и здрава кожа на хората по цял свят. За да покаже колко цени своите клиенти, компанията се стреми да използва колкото се може повече натурални съставки в своите продукти. Поредното откритие е авокадото, което прави кожата гладка и мека. Маслото от авокадо е основна съставка на най - новия сапун за ръце и тяло „Avocado Face & Body Soap”. Авокадото не само почиства и овлажнява кожата Ви, но я и подмладява. Сапунът е подходящ за всякакъв тип кожа. Ако тя е мазна, сапунът нежно ще почисти порите, без да дразни самата кожа. Сухата кожа също може да разчита на грижите, които сапунът с Алое ще положи за нея - подхранване и дълбоко овлажняване. Авокадото притежава свойства, които доставят на кожата веществата, от които се нуждае. Сред тях са витамините А, В, D и Е и калций, който ги доставя до необходимите зони в човешкото тяло. По този начин кожата е идеално почистена и овлажнена. Авокадото е богато на много мононенаситени мастни киселини, които допълнително се грижат за доброто състояние на кожата. Застаряващата и суха кожа няма шанс срещу благотворното въздействие, което оказва сапунът с авокадо. Благодарение на антиоксидантните му свойства еластичността на повредената кожа се възвръща успешно, а производството на колаген се увеличава. За дълготрайното действие на сапуна спомага и наличието на цитруси в него. И всичко това осигурява едно приятно ухание и чувство за свежест, допълнено с мекота и еластичност на кожата. Новият сапун на Форевър ливинг продъктс с Алое Ви осигурява грижа, за която дори не сте си и мечтали - чиста и подхранена кожа само с едно измиване на ръцете или тялото!

Съставки:

Масло от авокадо (Persea Gratissima), глицерин, натриев хлорид, натриев палмов кернелат, натриев палмитат, тетранатриев етидронат, тетранатриев EDTA, железни оксиди (CI 77499), жълт 10 (CI 47005), зелен 3 (CI 42053), червен 4 (CI 14700), титаниев диоксид (CI 77891), вода (Aqua), аромат.

Начин на употреба:

Със сапуна, съдържащ авокадо, се мият само тялото и лицето. След употреба изплакнете измития участък с вода и подсушете с мека хавлиена кърпа.

Характеристики:

  • Сапунът съдържа антиоксиданти, които се борят със свободните радикали в природата.
  • Съдържа авокадо, което е източник на ценните витамини А, В, D и Е.
AddThis Social Bookmark Button