AddThis Social Bookmark Button

Aloe-Jojoba Conditioning Rinse (Балсам за коса с Алое и жожоба)

Aloe Jojoba Conditioning RinsePIC    Огромният опит на Форевър ливинг продъктс, обединен с най – новите постижения в технологиите за грижата на косата, Ви предоставя балсама с Алое и жожоба. Той има напълно балансирано pH и въздействието му върху косата е нежно и ефикасно. Както и други наши продукти, така и този е направен изцяло на основата на Алоето и се прилага след шампоана за коса с Алое и жожоба. Както в шампоана, така и тук в балсама, са съчетани полезните действия на Алое Вера и жожоба. Благодарение на тези две растения чувствате косата си мека и свежа. В допълнение към алоето и жожобата сме прибавили омекотяващи съставки, които премахват електростатичния заряд, намиращ се в косата. За да нямате проблем и с цъфтежа на косата сме добавили друга второстепенна съставка, която обгръща дължината на косъма, като придава мекота, здравина и допълнително обем. Абсолютно на всеки косъм се изгражда защитна стена, от вредното влияние на сешоара – изсушаването. Върху всяка туба има одобрителен печат от Международния научен съвет за Алоето, което още веднъж Ви доказва колко неповторим е „Aloe - Jojoba Conditioning Rinse”.

Съставки:

Стабилизиран гел от Алое Вера, дестилирана вода, пропилен гликол, цетилов алкохол, диметикон, масло от жожоба, пантенол (провитамин В5), имидазолидинил карбамид, хидроксипропилтримониев хлорид, глицерил стеарат, хидролизиран пшеничен протеин, хидроксицетилов хидроксиетил димониев хлорид, Cyamopsis tetragonolobus, метилпарабен, пропилпарабен, лимонена киселина, аромат.

Начин на употреба:

След като сте измили косата с Шампоана с Алое и жожоба, нанесете Балсама с Алое и жожоба и го втрийте с масажиращи движения. Оставете да действа 2-3 минути. Изплакнете обилно с вода и подсушете.

Характеристики:

  • Омекотява и придава блясък.
  • Предпазва косата.
  • С балансирано рН.
  • Концентрат (използвайте икономично).
AddThis Social Bookmark Button