AddThis Social Bookmark Button

Aloe-Jojoba Shampoo (Шампоан за коса с Алое и жожоба)

Aloe Jojoba ShampooPICC   Повечето проблеми с косата започват от кожата на главата. За да нямате проблеми с косата и кожата на главата, Ви трябва точно този шампоан със стабилизиран гел от Алое Вера, чиито основен елемент е балансираното pH. Притежава антибактериални свойства и е естествена алтернатива на много от шампоаните на медицинска основа, които се предлагат в аптеките. Стабилизираното Алое Вера е перфектно както за изтощена коса, така и за кожата на главата поради няколко причини. Една от тях е че унищожава гъбичките и бактериите, които са едни от основните причинители на много разновидности на пърхота и себореята. За отделянето и разлагането на мъртвите клетки спомага ензимната активност, която оставя място за възстановяване на здравата тъкан. Така например присъствието на аминокиселини подпомага здравата тъкан. Сърбежите, съпътстващи много проблеми с кожата на главата, се спират благодарение на пълния и естествен комплекс от аминокиселини в Алоето. Те са нужни, за да имате здрави корени на косата. Не на последно място, сапунените и пенливите агенти ви дават почистващите и естествени вещества, които придават обем на коса и я заздравяват. Благодарение на стабилизирания гел от Алое Вера и неговите свойства да действа в дълбочина, той се бори с инфекциите и възстановява издръжливостта на тъканите. Интересен факт е, и че от много години във формулите за коса се използва масло от жожоба, което е перфектен омазняващ агент. Той връща загубената влажност, хранителните вещества на кожата и на косата. Също така отстранява втвърдената мазнина от косата, от което следва по голям обем на косата и сигурна защита на косъма и краищата. От това следва, че нужната влажност и гъвкавост при разресване се осигурява по напълно естествен метод, като е възможно да се отстранят спластените краища, без да изсушава. Шампоанът на Форевър ливинг продъктс с Алое и жожоба придава на косата чистота, здравина, блясък, а Вие можете да си правите най – различни прически без проблем. Не на последно място помага и за премахването на пърхотните люспи и за възраждането на влажния баланс, запазващ силата на косата. За да Ви предоставим един нежен продукт, който се справя и с най – мазната коса, към тези две естествени съставки сме прибавили и успокояващи, и овлажняващи агенти.

Съставки:

Стабилизиран гел от Алое Вера, диетаноламин-лаурил сулфат, дестилирана вода, метилпарабен, лимонена киселина, аскорбинова киселина (витамин С), аромат, кокамид диетаноламин, кокамидопропил бетаин, масло от жожоба, натриев хлорид, диазолидинил карбамид.

Начин на употреба:

Нанесете върху мократа коса и масажирайте, за да стимулирате проникването и образуването на богата пяна. Изплакнете обилно с вода. Повторете процедурата и изплакнете до пълното измиване на косата.

Характеристики:

  • Нежен почистващ шампоан.
  • Подходящ за всички типове коса.
  • Концентрат (използвайте икономично).
AddThis Social Bookmark Button