AddThis Social Bookmark Button

Forever Hand Sanitizer with Aloe & Honey (Антибактериален гел за ръце с алое и мед)

Forever Hand Sanitizer with Aloe  Honey     Всеки ден човек влиза в контакт с околната среда, даже и с такива вещества, които не се виждат с просто око, като например микробите. Затова почти всеки човек полага усилия да поддържа себе си и семейството си здрави. Ние от Форевър ливинг ви предлагаме антибактериалния гел с Алое и мед . Той е направен и предназначен, за да унищожава 99,99% от микробите, също така да успокоява, омекотява и овлажнява кожата докато се почиствате. Всичко това се дължи на стабилизирания гел от Алое и хидратиращият пчелен мед. Голямата сила на гела е комбинирана със свеж и приятен аромат на лавандула и лимон. Продуктът е в малка опаковка от 60 мл, която можете да носите навсякъде. Ако Вие и вашето семейство водите активен живот, много трудно бихте се предпазили от пренасящите болести и зарази микроби, които са почти навсякъде. Изберете антибактериалния гел за ръце на Форевър ливинг продъктс, за да се отървете от тях и да си осигурите огромно спокойствие в малка опаковка.

Съставки:

Етилов алкохол, вода, сок от листа на Алое Барбадензис (стабилизиран гел от Алое вера), пчелен мед, акрилати/ C10 - 30 алкил акрилат кросполимер, токоферил ацетат, изопропил миристат, изопропилов алкохол, аромат, глицерин, тетрахидроксипропил етилендиамин.

Начин на употреба:

Старателно намокрете ръцете си с продукта. Трийте ги енергично една в друга, докато изсъхнат. Деца под 6 - годишна възраст трябва да използват продукта само под родителски контрол.

Характеристики:

  • Убива 99,99% от микробите.
  • Приятен аромат на лимон и лавандула.
AddThis Social Bookmark Button