AddThis Social Bookmark Button

Forever Aloe MPD 2x Ultra (Алое MPD 2X ултра)

mpd      Шкафовете ни са пълни с най – различни препарати за почистване на какво ли не. Не сте ли си представяли как с един препарат можете да почистите всичко – пода, тоалетната, миете чинии и така нататък? Отговорът е „Форевър алое MPD” – високоефективен и дори малко количество е достатъчно, за да почистите това, което желаете. Създаден от Форевър ливинг продъктс, той е с нова усъвършенствана, два пъти по – концентрирана ултра формула, която спомага за почистването на каквото и да е още по – добре. Препаратът „Форевър алое MPD” е перфектен за пране на всички видове дрехи, страхотен почистващ препарат в домакинството, за бани, подове, килими, плочки и не на последно място в измиването на съдовете на ръка. Тази течност се справя отлично с отстраняването на замърсявания, мазни и всякакви други петна. Друго предимство е, че не драска и наранява плочките в банята, защото е течност. Благодарение на разнообразните приложения на Форевър, „Алое MPD” замества много други продукти, които непрекъснато купуваме и запълват къщата или апартамента ни, за да поддържаме една добра хигиена в нашия дом. Също така спестявате доста пари. Тази концентрирана течност не съдържа фосфор и не замърсява околната среда. Анионите и нейонните повърхностно активни вещества при „Форевър Алое MPD 2Х ултра” са биоразградими, за разлика от повечето препарати. Този положителен факт означава, че те се разграждат от естествени процеси и така понижават екологичните проблеми във водните басейни. Също така мултифункционалният препарат на Форевър ливинг продъктс съдържа алое, което омекотява дрехите Ви и успокоява кожата на ръцете. Само ние Ви предлагаме такъв универсален препарат!

Съставки:

Воден разтвор на повърхностноактивни съставки (вода, етоксилирани линейни алкохоли, бензенсулфонова киселина, С 10 - 16 -алкил деривати, натриеви соли, натриев ксилен сулфонат и натриев сулфат), омекотител (гел от алое вера), парфюм, метилизотиазолинон, оцветител.

Начин на употреба:

За миене на съдове: Алое MPD 2Х ултра е нежен към ръцете и е много икономичен, само две - три капки върху гъба за миене на чинии са достатъчни, за да станат съдовете ви ослепително чисти, за да премахнете петна от килима или мокета си и др.

ЗАБЕЛЕЖКА: Не се препоръчва за съдомиялни машини.

За пране: Използвайте 15 мл при нормално зареждане на пералната машина. За премахване на петна, нанесете малко количество от препарата направо върху петното, добавете вода и накиснете преди пране.

За общо почистване на уреди, подове, бани, плочки, килими, автомобили (отвън и отвътре): в 4 л вода разредете 30 мл препарат.

Характеристики:

  • Многофункционален, два пъти по - концентриран препарат за почистване.
  • Не съдържа фосфор.
  • Екологично - съобразни биоразградими съставки.
  • Нежна за ръцете и дрехите формула.
AddThis Social Bookmark Button