AddThis Social Bookmark Button

Aloe Liquid Soap (Течен сапун с Алое Вера)

aloe-liquid-soap    Както вече сте забелязали, Алоето има широко приложение в много почистващи и козметични продукти, че и даже в някои лековити. Поредният пример за това е течният сапунAloe Liquid Soap”. Със своя перленобял цвят и овлажняващо ръцете и лицето почистващо свойство, е идеален за употреба. Обилната пяна, която създава, много лесно се нанася и съответно измива. Aloe Liquid Soap” е богат на повърхностно активни вещества, които от своя страна не дразнят очите. Този перленобял сапун е приготвен от гел от Алое Вера. В следствие от тези два факта, сапуна почиства идеално кожата, като едновременно й придава копринена мекота и също така ограничава дразнещия ефект на някои твърди сапуни. Интересно е, че за бебетата и малките деца е идеален шампоан и може да се използва за раздразнена кожа вследствие на псориазис и екзема. Също така важно е да се знае, че не случайно Алоето се цени толкова много. То притежава овлажняващи, оздравяващи, успокояващи и почистващи свойства. Всичко това е една перфектна основа за течния сапун Aloe Liquid Soap”. Той е с контролирано pH, биоразградим и притежава въздействие, което не дразни. Достатъчно мек е за всекидневно измиване на лицето, ръцете и тялото. И не на последно мястоAloe Liquid Soap” има удобен и лесен за ползване дозатор и е подходящ за хора на всякаква възраст.

Съставки:

Стабилизиран гел от Алое Вера, дестилирана вода, натриев лаурил сулфат, кокамид диетаноламин, пропилен гликол, полиетиленгликол-80 сорбитан лаурат, натриев тридецет сулфат, гликол стеарат, полиетиленгликол-150 дистеарат, натриев лаурет сулфат, динатриев кокоамфодиацетат, кокамидопропил хидроксисултаин, динатриев лауроамфодиацетат, натриев лаурет-13 карбоксилат, имидазолидинил карбамид, метилхлороизотиазолинон, аромат.

Начин на употреба:

Освободете блокиращия механизъм и нанесете малко количество от Течния сапун с Алое върху мокрите си ръце. Леко направете пяна и измийте. Изплакнете с топла вода и подсушете.

Характеристики:

  • Формула „без сълзи“.
  • Овлажняващо почистващо средство.
  • Мек и щадящ кожата.
AddThis Social Bookmark Button