AddThis Social Bookmark Button

Aloe Veterinary Formula (Спрей с Алое за домашни любимци)

Aloe Veterinary Formula   Алоето е доказано средство за облекчаване и лечение на много проблеми при животните. През септември на 1996 година вестник „Ветеринар таймс” публикува статия, в която пише за случаи, където гел от Алое Вера е бил приложен локално за лечение на заболявания при конете. Известните препарати за лечение на тении и инфектирани рани вече имат нова конкуренция в ефикасността – Алоето. Не на последно място са и резултатите от проведените тестове с прием на Алое Вера гел при конете, страдащи от непрекъсната левкопения и летаргия. Равносметката е - 11 от 14-те лекувани животни с Алое Вера гел се върнали към нормалния и пълноценен начин на живот, а при някои от тях предишните лечения с антибиотици и мултивитамини, не дали никакъв резултат. Интересно е, и че „Алое ветеринарна формула” има голям процент стабилизиран Алое гел. Това е така, защото притежава овлажняващи и противомикробни свойства. Перфектен е и при порязвания, натъртвания, ожулвания, одрасквания, инфекции и най – различни други външни проблеми при животните. Алантоинът е единствената допълнителна съставка, която има доказано активизиращ зарастването на рани агент. Факт е и че помпеният механизъм на спрея е изключително практичен, от което следва, че нанасянето е еднакво лесно при всички видове домашни любимци. Успокояването, защитаването и подпомагането за зарастване на раните се дължи изцяло на „Алое ветеринарна формула”. Когато вашият домашен любимец има нужда от помощ, не се чудете, а търсете „Алое ветеринарна формула”!

Съставки:

Стабилизиран Алое Вера гел, алантоин.

Начин на употреба:

Почистете с течния сапун с Алое и вода, и нанесете върху наранените места. Поставете превръзка, ако е необходимо. За 100 % резултат нанасяйте няколко пъти дневно или съгласно препоръките на ветеринарния лекар.

Бележка: Винаги се консултирайте с ветеринарен лекар, преди да предприемете лечение на домашния любимец. Този продукт е само за външна употреба и не се препоръчва при лечение на дълбоки прободни рани. Избягвайте контакт с очите и други чувствителни области.

Други продукти, използвани от стопаните са:

 • Гел от Алое Вера - за подобряване на общото състояние, използвайте заедно с препаратите за локална употреба, съдържащи Алое Вера.
 • Алое Вера гел - за успокояване на рани и възпалени места, както и за предпазване от последваща инфекция.
 • Крем с алое и прополис - помага на кожата да се пребори с инфекциите, като укрепва имунната система.
 • Загряващ лосион с Алое - облекчава болката в мускулите, ставите и натъртените места.
 • Гел за зъби с Алое - помага в борбата с плаката, успокоява възпалението на венците и лекува афти.
 • Течен сапун с алое - отлично почиства кожата, подходящ за животни с кожни проблеми като например екземи.
 • Шампоан за коса с алое и жожоба - за къпане на животни със суха и чувствителна кожа.

Характеристики:

 • Висок процент на съдържание на Алое.
 • Многофункционален продукт.
 • Помага при инфектирани рани.
 • Овлажняващо противобактериално действие.
 • Спрей - опаковка за лесно нанасяне.
AddThis Social Bookmark Button