AddThis Social Bookmark Button

Aloe Sunscreen Spray (Слънцезащитен спрей с алое вера)

images   Ако сте на открито и имате намерение да се излагате на слънце, трябва да знаете че е необходимо да си осигурите защита от вредното влияние на лъчите. За да бъдат всички доволни (на вашата семейна почивка или излет) и да запазят кожата си в добро състояние, винаги трябва да носите слънцезащитния спрей с Алое Вера на Форевър ливинг продъктс. Той има защитен фактор 30 и съдържа стабилизиран сок от Алое Вера за оптимална защита от вредното влияние на слънцето, което уврежда и застарява кожата Ви. В допълнение към това можете да разчитате на отлична водоустойчивост от страна на спрея, благодарение на която можете спокойно да плувате в морето или басейна. И са необходими само няколко напръсквания…

Съставки:

Сок от листа на Aloe Barbadensis (стабилизиран гел от алое вера), феноксиетанол, пантенол, метилизотиазолинон, пропанедиол, акрилат/С12 – 22 алкил метакрилат кополимер, динатриев етилен дикокамид полиетиленгликол – 15 дисулфат, диетилхексил карбонат, токоферил ацетат, неопентил гликол дихептаноат, стирен/акрилат кополимер, динатриева етилен диамин тетраоцетна киселина, триетаноламин, полиестер-7, акрилат кополимер, бутилоктил салицилат, пентилен гликол, цетеарет-25, аромат, вода.

Активни съставки: фенилбензимидазол сулфонова киселина, хомосалат, етилхексил салицилат, бутил метоксидибензоилметан, октокрилен.

Начин на употреба:

Разклаща се добре преди употреба и се нанася около 15 – 20 минути преди излагане на слънце или когато е необходимо. Върху лицето не се пръска директно, а в дланите – и от там се масажира по лицето. Нанася се във всеки един случай, когато излезете от водата, избършете се с кърпа или след изпотяване. За деца под 6 месеца е необходима първоначална консултация с лекар.

Характеристики:

  • Има защитен фактор 30 и осигурява добро предпазване от UVA и UVB лъчи.
  • Лосионът е водоустойчив и е лесен за пръскане, директно върху кожата.
AddThis Social Bookmark Button