AddThis Social Bookmark Button

Aloe MSM Gel (Гел с Алое и МСМ)

Aloe-MSM-Gel    Всички ние знаем колко натоварен е един наш ден, колко сили изразходваме, за да свършим ежедневните си задължения. Скачане, навеждане, вдигане на тежки предмети и редица други дейности ни съпътстват постоянно. Резултатът от тези силови натоварвания може да бъде болки в ставите, скованост, схванати рамене и колене. Все повече обаче става броят и на младите хора, които страдат от подобни проблеми, свързани с различни схващания. Обикновените дейности дори могат да бъдат възпрепятствани от пренатоварване, спортни травми, износване на ставите и други.

Форевър ливинг продъктс са измислили ново оръжие в борбата с болките, които ни пречат да живеем пълноценно. „Алое МСМ гел” спомага за облекчаването на болката по всяко време, навсякъде. Абривиетурата МСМ означава метил сулфонил метан. Това е органична сяра, която може да се открие в редица живи организми. Както знаем сярата е един от многото елементи, които се съдържат в нашето тяло – тя заема трето място сред тях. Освен това е и водещ компонент на тъканите, които изграждат ставите – хрущялна и съединителна. С течение на времето и с развиване на получените травми, артрит или просто с увеличаване на възрастта, хрущялната тъкан променя своята структура. В резултат на това тя става по – твърда и губи своята гъвкавост, което пречи за подвижността на ставите. Клетките на хрущялната тъкан не се снабдяват със сяра, която да поддържа стените им меки и пропускливи. В резултат на това токсините от организма не могат да бъдат отделени, което предизвиква възпаление и подуване, а това води до болка и некомфорт. В гела МСМ от Алое Вера се съдържа така необходимата органична сяра, която липсва в организма, и по този начин можем значително да подобрим функциите на нашите стави. Така те възвръщат своята гъвкавост, а болката изчезва напълно. Поради този факт той е известен с болкоуспокояващите си и противовъзпали­телни свойства. МСМ не позволява на импулсите, причинявани от болката, да достигнат до мозъка, а неговото доставяне на точното място зависи от чистия стабилизиран гел с Алое Вера. Както знаем гелът притежава противовъзпалителни и възстановяващи свойства, които чудесно се допълват с благотворното действие на МСМ. Освен това Алое Верата може да прониква дълбоко в кожата. Така МСМ и гелът от Алое Вера си пасват идеално и правят този продукт толкова успешен.

Освен тези неделими съставки, в Aloe MSM Gel” можете да откриете и много екстракти, добавени за още по – максимални и сигурни резултати. Сред тях са : извлек от бяла върба, извлек от розмарин, извлек от мечо грозде и масло от листата на чаено дърво. Мечото грозде е предпочитано в това изобилие от билки, тъй като има антисептични свойства и действа като диуретик. Розмаринът е познат с обезболяващите си и противовъзпалителни свойства. Ако е под формата на етерично масло, може да се използва при травми, рани, изкълчвания, натъртвания или ревматизъм. Маслото от листа на чаено дърво пък Ви помага като успокоява леки наранявания, като прониква дълбоко. Притежава и антибактериални, антимикробни, антисептични и антигъбични свойства. Кората от бяла върба е другата съставка на този гел. Тя съдържа салицин, който в организма се превръща в салицилова киселина. Известно е, че понижава количеството на простагландините, хормоноподобни вещества, които са причината за болките и възпаленията. Сред тях могат да бъдат остри хронични болки като главоболие, болки във врата, мускулите и гърба. Кората от бялата върба е широко използвана при артритни проблеми. Сигурно понижава отока и възпалението като заедно с това раздвижва ставите.

С Aloe MSM Gel” можете да забравите за болките си в мускулите и ставите и да продължите с дейностите, които обичайно съставят деня Ви. Уникалният гел от Форевър ливинг Ви връща радостта от движението.

Съставки:

Гел от Aloe Barbadensis (стабилизиран гел от алое вера), токоферол (естествен витамин Е), триетаноламин, полисорбат 80, диметикон, аскорбинова киселина, натриев хиалуронат, диметил сулфон (МСМ), динатриева етилендиаминтетраоцетна киселина, алантоин, диазолидинил карбамид, карбомер, метилпарабен, масло от листата на чаено дърво (Melaleuca Alternifolia), екстракт от кора на бяла върба (Salix Alba), екстракт от мечо грозде (Arctostaphylos Uva Ursi), екстракт от розмарин (Rosmarinus Officinalis), вода, глицерин.

Начин на употреба:

Нанася се обилно върху кожата на болното място и се втрива в нея с нежни масажни движения. Ако случайно попадне част от гела в очите, незабавно изплакнете с вода в продължение на няколко секунди.

 

Характеристики:

  • Чист и прозрачен гел, който Ви носи удовлетворение и облекчение.
  • Има бързо действие и не оставя петна по дрехите.
  • Обезболява и не възпалява кожата.
  • Чудесно се комбинира с Форевър фрийдъм.
AddThis Social Bookmark Button