AddThis Social Bookmark Button

Relaxation Shower Gel (Отпускащ душ гел)

00287 relaxation-shower-gel     Отпускащият душ гел Ви дарява онази грижа за кожата, от която се нуждаем съчетана с невероятен аромат. Алое Верата, която се съдържа в този гел притежава овлажняващи и освежаващи свойства и е съчетана с етерични ароматни масла и плодови екстракти. Някои от тях са лавандула, краставица, бергамонт. Този уникален душ гел може да използвате с естествена гъба, като ще си гарантирате спокойствие и отмора. Отпускащият душ гел има хидратиращи и омекотяващи свойства, в които Вие ще се убедите веднага при употреба. Успокояващият аромат ще Ви накара да се почувствате чисти и свежи, а кожата Ви ще бъде повече от доволна. С този продукт винаги можете да започвате и завършвате деня си. По желание можете да използвате и другите продукти част от СПА колекцията на Форевър ливинг продъктс.

Съставки:

Гел от Aloe Barbadensis (стабилизиран гел от алое вера), натриев лаурет-13 карбоксилат, натриев С14-16 олефин сулфонат, динатриев лауроамфодиацетат, натриев тридецет сулфат, натриев хлорид, PEG-80 сорбитан лаурат, метилизотиазолинон, PEG-150 дистеарат, феноксиетанол, кокамидопропил хидроксисултаин, лимонена киселина, лаурамидопропил бетаин, екстракт от плод на краставица (Cucumus Sativus), масло от лавандула (Lavandula Angustifolia), масло от плод на бергамот (Citrus Aurantium Bergamia), масло от кора на кедър (Cedrus Atlantica), екстракт от плод на лимон (Citrus Medica Limonum), глицерин, аромат (Parfum), вода (Aqua).

Начин на употреба:

Отпускащият душ гел можете да използвате както във ваната, така и под душа. Необходимо е да имате естествена гъба и с нея да масажирате нежно кожата си. За още по – добро изживяване и невероятен аромат използвайте и отпускащите соли за вана.

 

Характеристики:

  • Съдържа Алое Вера и много етерични масла и аромати.
  • Използвайте душ гела с естествена гъба.
  • Можете да съчетаете употребата му с тази на отпускащите соли за вана.
AddThis Social Bookmark Button