AddThis Social Bookmark Button

Relaxation Massage Lotion (Отпускащ масажен лосион)

relaxation-massage-lotion   Отпускащият масажен лосион на Форевър ливинг продъктс е създаден на основата на лечебните успокояващи и омекотяващи свойства на Алое Верата, комбинирани с други етерични масла, плодове и екстракти от бял чай. По този начин получавате един отпускащ масажен лосион, който не е мазен, както повечето козметични продукти от този вид. Можете да го използвате като завършек след използването на отпускащите соли за вана или след душ, когато сте използвали отпускащия душ гел. Освен гела от Алое Вера, в този лосион можете да откриете бял чай и лавандула. Лавандулата, както знаете е отпускащо средство, а белият чай прави този лосион изключително богат на аромати. Етеричните масла с бергамонт и краставица допълват колекцията от аромати на масажния лосион. С този лосион можете да си осигурите разтоварване от напрежението, трупано през целия ден. Не само отпускащият масажен лосион, но и цялата СПА колекция на ФЛП, Ви дарява онова спокойствие, което е необходимо на всеки в днешно време.

Съставки:

Гел от Aloe Barbadensis (стабилизиран гел от алое вера), PEG/PPG-18/18 диметикон, PEG-100 стеарат, глицерил стеарат SE, С12-15 алкил бензоат, бутилен гликол, динатриева EDTA, PVM/MA кополимер, феноксиетанол, етилхексил палмитат, метилизотиазолинон, токоферил ацетат, глицерил стеарат, хидроксиетилцелулоза, ретинил палмитат, полисорбат 20, триетаноламин, глицерил акрилат/кополимер на акрилна киселина, глицерин, карбомер, аргинин, циклометикон, масло от кора на кедър (Cedrus Atlantica), екстракт от плод на краставица (Cucumus Sativus), масло от лавандула (Lavandula Angustifolia), екстракт от кора на мимоза (Mimosa Tenuiflora), слънчогледово масло (Helianthus Annuus), екстракт от листа на бял чай (Camellia Sinensis), масло от плод на бергамот (Citrus Aurantium Bergamia), вода (Aqua), аромат (Parfum).

Начин на употреба:

След като сте взели вана с отпускащите соли или душ с отпускащия душ гел, оставете кожата си леко влажна, но не и прекалено мокра. За да почувствате действието на масажния лосион, трябва да го втриете хубаво в кожата и да се опуснете, отдавайки се на умора.

Характеристики:

  • Съдържа легендарния стабилизиран гел от Алое Вера, комбиниран с лавандула, бял чай и други етерични масла.
  • Притежава свойството да успокоява и омекотява кожата.
  • Използва се след употреба на солите за вана или отпускащия душ гел.
AddThis Social Bookmark Button