AddThis Social Bookmark Button

Relaxation Bath Salts (Отпускащи соли за вана)

relaxation-bath-salts     Солите за вана са част от СПА комплекта на Форевър ливинг продъктс. Те представляват комбинация от известната морска сол от Мъртво море, лавандула и етерични масла, които ги правят толкова ароматни. Лечителните свойства на солта от Мъртво море е позната на човечеството от дълбока древност. Още, когато Египет е бил древен Египет, хора от цял свят са се стичали по онези краища, за да се доберат до лековитата съставка. Известно е, че тя е служи за успокояване и хидратиране на кожата, което я прави предпочитана от много хора. Лавандулата от своя страна също е до болка позната в ароматерапията, защото помага за отпускане на напрежението след тежък ден например, и за цялостен релакс. Важно е да знаете, че за отмора и спокоен сън, освен лавандулата, която е безспорен лидер в това отношение, можете да използвате и други етерични масла. И всички тези съставки са събрани на едно място, за да Ви дадат това, от което се нуждаете ежедневно, средство за най – отпускащата вана. За да се почувствате най – добре, да не чувствате умора, а успокоение, са достатъчни само две лъжици от отпускащите соли за вана.  

Съставки:

Морска сол (Maris Sal), масло от кора на Cedrus Atlantica, масло от лавандула (Lavandula Angustifolia), масло от плод на бергамот (Citrus Aurantium Bergamia), хидриран силиций, малтодекстрин, аромат.

Начин на употреба:

Във ваната добавяте две супени лъжици от солите към водата, като за оптимални резултати оставете солите да подействат известно време, необходимо е те да се разтворят напълно. Можете да раздвижите леко водата, ако сметнете, че е необходимо.

Характеристики:

  • Ароматерапията с тези съставки може да Ви осигури лек и спокоен сън и сваляне на умората от плещите ни.
  • Съдържа сол от Мъртво море, която е известна със своите лековити свойства.
  • Две супени лъжици от отпускащите соли за вана могат да Ви отведат в Рая.
AddThis Social Bookmark Button