AddThis Social Bookmark Button

Forever Aroma Spa Collection (Форевър арома СПА колекция)

285-aroma spa collection     Искали ли сте някога да не губите излишно време в СПА центровете и да можете да се поглезите у дома? Е, сега вече това е възможно с ароматерапията на Форевър ливинг продъктс, която съдържа три неустоими аромата: „Отпускащ душ гел”, „Отпускащи соли за вана” и „Отпускащ масажен лосион”. Тези продукти могат да се използват, както заедно, така и самостоятелно, като ефектът е един и същ – домашна СПА процедура. За да я изпълните, спазвайте следната последователност:

Стъпка 1 – направете си релаксираща вана с „Отпускащите соли за вана”, които съдържат небезизвестната морска сол от Мъртво море, лавандула и етерични масла.

Стъпка 2 – Използвайте отпускащия душ гел,за да се изкъпете и по този начин да почистите, омекотите и овлажните кожата си, за да я направите мека като памук.

Стъпка 3 – като за финал поглезете кожата си с отпускащия масажен лосион, който ще я хидратира в основи и ще й остави приятен аромат.

Съставки:

Колекцията „Форевър арома СПА” включва: 192 мл Relaxation Shower Gel („Отпускащ душ гел”), 192 мл Relaxation Massage Lotion („Отпускащ масажен лосион”)и 350 г Relaxation Bath Salts („Отпускащи соли за вана”). Продуктите се продават и по отделно.

AddThis Social Bookmark Button