AddThis Social Bookmark Button

 

Forever Aloe Sunless Tanning Lotion (Крем за тен без слънце с Алое)

Forever Aloe Sunless Tanning Lotion   Много хора желаят да запазят тена, който са придобили през лятото, и през цялата година. В такъв случай на помощ идва кремът за тен „Forever Aloe Sunless Tanning Lotion”, който се използва без да се излагате на слънце. За да имате тена, който желаете, трябва да използвате лосиона толкова пъти, колкото е необходимо. С всяка следваща употреба тенът Ви става по – тъмен. Желаният резултат се поддържа с по – рядка употреба в последствие. И този лосион е създаден на основата на Алое, като в съчетание с други овлажнители Ви дава ефекта, който искате да получите. При употреба галите кожата, като същевременно придобивате гладък и равномерен тен по цялото тяло, без да зависите от интензитета на слънчевите лъчи. С този уникален автобронзат ще имате тен през цялата година, който не сте виждали никога преди. И при това без опасни последици!

 

Съставки:

 

Гел от Алое Барбадензис, глицерил стеарат, полисорбат-60, полиетиленгликол-75 стеарат, С12-15 алкилов бензоат, стеарет-20, метилов глюцет - 20, цетет-20, диметикон многовалентен алкохол, цетилов алкохол, динатриева етилендиаминтетраоцетна киселина, циклометикон, диазолидинил карбамид, дихидроксиацетон, етоксидигликол, пропилпарабен, метилпарабен, хибридно слънчогледово масло, ксантанова смола, вода, глицерин, аромат.

 

 

 

Начин на употреба:

 

Най – добър ефект от лосиона се получава, като предварително сте си взели душ или вана. Първо се нанася тънък равномерен слой. Второ, на коленете, глезените и лактите се нанася съвсем малко лосион. Процедурата се повтаря през 4 – 5 часа, в зависимост колко тъмен искате да е тенът Ви. След употреба ръцете се измиват обилно и трябва да се избягва досег до мебели или дрехи, докато не се уверите, че лосионът е попил изцяло. За поддръжката – периодът на употреба е изцяло във вашите ръце.

 

Бележка: Трябва да знаете, че „Forever Aloe Sunless Tanning Lotion” не осигурява защита от слънце.

 

Характеристики:

 

  • Съдържа Алое Вера, което спомага за по – добро овлажняване.
  • Наситеността на тена зависи от това, колко пъти ще нанесете от лосиона.
  • Има приятен аромат.
AddThis Social Bookmark Button