AddThis Social Bookmark Button

Aloe Heat Lotion (Загряващ лосион с Алое)

flp-heat-lotion-joints-1   Всички знаем колко забързан и тежък е един работен ден в днешно време. А знаем ли колко натоварени са нашите мускули след един подобен ден, в който се редуват десетки ситуации, при които се изисква някакво натоварване от наша страна? Сега Форевър ливинг продъктс Ви предлага решение на проблема с натоварването на мускулите. Загряващият лосион „Aloe Heat Lotion” има способността да прониква дълбоко в кожата, като заедно със загряващите билки, които съдържа, се превръща в идеално средство за масаж при суха кожа и натоварване. В допълнение към това, нивото на рН в лосиона е балансирано, което спомага за сигурния ефект от релаксиращия масаж. Изключителните свойства на Алое Верата позволяват болката да бъде забравена за секунди, а напрегнатостта и стреса също изчезват. Можете да използвате „Aloe Heat Lotion” и при болки в мускулите или главата, при артритни стави. За запушени синуси е достатъчно да втриете малко от лосиона в слепоочията и проблемите ще изчезнат.

Съставки:

Сталибизиран гел от алое вера, полиетиленгликол-100 стеарат, аскорбинова киселина (витамин С), динатриева етилендиаминтетраоцетна киселина, олеинова киселина, метил салицилат, триетаноламин, пропилен гликол, метилпарабен, цетилов алкохол, ланолинов алкохол, пропилпарабен, глицерил стеарат, диазолидинил карбамид, ланолин, алантоин, карбомер, вазелин, ментол, евкалиптово масло, масло от кайсиеви ядки, сусамено масло, масло от жожоба.

Начин на употреба:

Нанася се обилно на мястото, където е необходимо и се масажира нежно. Трябва да се избягва контакт с очите, но ако случайно попадне в тях се изплаква обилно с вода за няколко минути.

Характеристики:

  • Продукт, който загрява кожата при изкълчвания, болка или болезнени стави.
  • Помага при дихателни и бронхиални проблеми (областта на гърдите и гърба се масажира).
  • Може да се използва и при главоболие (масажират се слепоочията).
  • Може да се използва като продукт за масаж.
  • Употреба без ограничения, подходящ за всякакви възрасти.
AddThis Social Bookmark Button