AddThis Social Bookmark Button

Aloe Vera Gelly (Алое Вера гел)

aloeveragelly   От древни времена хората са отглеждали лековитото растение Алое Вера, за да се справят с леките изгаряния. И сега много хора имат Алое в домовете си за спешни случаи. Много по – ефикасен в такива случаи обаче се оказва „Алое Вера гел”. Със своите овлажнители и омекотители за кожата този гел значително подобрява състоянието на кожата, а Алое Верата в него го прави изключителен със своите ценни съставки. Благодарение на добре съчетаните си съставки, чистият стабилизиран гел от Алое Вера успява да проникне дълбоко в кожата, която го попива изцяло и по този начин я заздравява бeз да създава допълнителни проблеми. Можете да използвате Aloe Vera Gelly”, ако имате леки изгаряния, екзема, акне, псориазис, себорея или импетиго. Направените в последно време изследвания за действието на Алое Вера гела сочат, че от 60 пациенти, имащи псориазис, 80% от тях имат чувствителни подобрения в резултат на използването на продукта. За сравнение, тези които са използвали плацебо, за да се излекуват, са едва 7%. Освен това гелът се препоръчва, защото не оказва странични и нежелани ефекти от използването му.

Гелът от Алое Вера е прозрачен и попива веднага в кожата, за да може да я успокои и омекоти. В състава му не влизат мазни вещества, поради което може да се използва преди лечение с ултразвук или след електролиза, като в този случай ще усетите успокоителния му ефект. Резултат дава и в борбата с инфекциите (противобактериално действие), недразнейки чувствителната наранена тъкан. Фризьорите също използват Aloe Vera Gelly”. Преди къдрене или боядисване гелът се нанася върху кожата на главата, за да я предпазва.

Идеален за всякаква кожа, Алое Вера гелът трябва да бъде неизменна част от комплекта за първа помощ. По този начин ще го имате под ръка за всяка една ситуация, в която имате нужда от „приятел”.

Съставки:

Стабилизиран гел от Алое Вера, глицерин, аскорбинова киселина (витамин С), токоферол (натурален витамин Е), триенаноламин, метилпарабен, карбомер, диазолидинил карбамид, алантоин, дестилирана вода.

Начин на употреба:

Първо кожата се почиства добре и след това се нанася Aloe Vera Gelly”. Ако счетете, че е необходимо, можете да повторите с още един слой.

Характеристики:

  • При кожни проблеми, или когато се нуждаете от първа помощ Aloe Vera Gelly” е на помощ.
  • Действа като болкоуспокоително.
AddThis Social Bookmark Button