AddThis Social Bookmark Button

Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream (Дълбоко овлажняващ крем за лице с алое „Соня”)

forever sonya deep moisturizing cream flpПоредният продукт, който е част от грижа за кожата „Соня” е дълбоко овлажняващият крем за лице с Алое Вера. В него можете да откриете екстракт от борова кора, чиито съставки са олигомерните проантоцианидини. Тези вещества са добре познати на човечеството със своите мощни антиоксидантни свойства. Поради тази причина можете да бъдете сигурни и да разчитате на овлажняващия крем, който ще Ви даде необходимото запазване и подсилване на колагена в кожата (протеин, който се среща много често в човешкия организъм, защото е в най - големи количества). Борбата със свободните радикали е жизнено важна за процеса на стареене. Освен екстрактът от борова кора, в овлажняващия крем ще можете да откриете и неизменната съставка стабилизиран гел от Алое Вера, овлажняващи съставки и серамиди. Тази комбинация от съставки Ви осигурява дълбоко задържане на влагата на кожата, възстановяване и запазване на чистия и младежки вид.

Съставки:

Стабилизиран гел от Aлое Вера, изостеарил хидроксистеарат, цетил алкохол, феноксиетанол, натриев лауроил лактилат, C12 - 15 алкил бензоат, метилизотиазолинон, диметикон, ксантан, метил глюцет - 20, фитосфингозин, пропанедиол, натриев хиалуронат, PEG - 100 стеарат, глицерил стеарат, бутилен гликол, холестерол, сорбитол, палмитоил трипептид - 5, лаурил лактат, аргинин, глицерин, карбомер, серамид 6 II, серамид 3, серамид 1, масло от слънчогледови семки, масло от семена на макадамия, екстракт от кора на веймутов бор, вода, аромат.

Начин на употреба:

За най - добри резултати използвайте дълбоко овлажняващия крем след подхранващия серум с Алое. По този начин ще овлажните кожата си дълбоко и интензивно. Необходимо е да си подготвите междинното капаче на крема и специалната лопатка, с които ще действате. Лопатката Ви помага да извадите необходимото количество крем и да го поставите на междинното капаче. С върха на пръстите си вземате толкова крем колкото Ви трябва и с нежни масажиращи движения го втривате в кожата на лицето и шията. След като свършите с процедурата внимателно измийте и подсушете капачето и лопатката преди да ги върнете отново в кутийката.

Характеристики:

  • Този крем овлажнява изключително добре дори и най - сухата кожа.
  • Съдържа екстракт от борова кора, която успява да се бори успешно със свободните радикали.
  • С негова помощ ще възстановите и най - чувствителните места по кожата си.
AddThis Social Bookmark Button