AddThis Social Bookmark Button

Sonya Skin Care Collection (Комплект за грижа за кожата „Соня”)

Sonya Skin Care Collection   Името на този комплект не е избрано случайно. „Sonya” означава не само красота и любов, но и възхищение и младост. Всички екстракти, които са селектирани в този комплект, са част от всеки един продукт в комплекта. Сред тях са Алое Вера, бял чай, плодови екстракти и агенти, които спомагат за възвръщане на младостта и красивия вид на кожата. Хидратацията на кожата и жизнеността й се възвръщат след броени дни. В комплекта за грижа за кожата „Соня” са включени пет продукт, които поддържат добрия Ви външен вид всекидневно. Това са: почистващ лосион с Алое, освежаващ тоник, ексфолиант за дълбоко почистване, подхранващ серум, балансиращ лосион. Тези разкрасяващи продукти Ви дават възможност да изглеждате толкова добре, колкото не сте си и мечтали!

Съставки:

Aloe Purifying Cleanser / Почистващ лосион за лице с алое

Aloe Deep-Cleansing Exfoliator / Алое ексфолиант за дълбоко почистване

Aloe Nourishing Serum / Подхранващ серум с алое

Aloe Refreshing Toner / Освежаващ тоник с алое

Aloe Balancing Cream / Балансиращ крем с алое

Начин на употреба:

Първо се използва лосионът с Алое - два пъти дневно. Тоникът с Алое освежава и тонизира кожата - използвайте два пъти дневно. След това използвайте подхранващия серум. Сутрин и вечер нанасяйте и балансиращия крем с Алое. А ексфолианта за дълбоко почистване също се използва по два пъти на ден.

  1. I.Sonya Aloe Purifying Cleanser” - Почистващ лосион с Алое - Този лосион почиства много добре кожата на лицето, премахва грим и замърсявания без да я уврежда. Съдържа Алое и плодови екстракти. Веднага щом почистите лицето си ще почувствате кожата си мека и гладка, а Вие ще изглеждате свежи и жизнени. Стъпка 1: Вземете малко количество от лосиона с върха на пръстите си и го разтъркайте хубаво на пръстите на ръцете си. Стъпка 2: С нежни и масажиращи движения нанесете и на лицето, и шията, за да можете да отстраните грима. Стъпка 3: Оберете лосиона с памучен тампон или памук и измийте кожата обилно с вода.
  2. II.„Sonya Aloe Refreshing Toner with White Tea” - Освежаващ тоник с Алое - Той не съдържа спирт. В него можете да откриете само чисто Алое и екстракт от бял чай. Този тоник хидратира кожата и запазва необходимия баланс на влагата в кожата. Използва се сутрин и вечер след почистващия лосион с Алое. Стъпка 1: Напоява се памучен тампон или памук с малко тоник. Стъпка 2: Втрива се нежно в кожата на лицето и шията.
  3. III.„Sonya Aloe Nourishing Serum with White Tea” - Подхранващ серум с Алое - И този продукт съдържа Алое и бял чай. Хидратира кожата и запазва влагата в нея. Стъпка 1: На върха на пръстите си нанесете малко от серума. Стъпка 2: Разтъркайте хубаво. Стъпка 3: Втрийте в кожата на лицето и шията.
  4. IV.„Sonya Aloe Balancing Cream” - Балансиращ крем с Алое - Съдържа възстановяващи екстракти и Алое, които овлажняват кожата и балансират количеството на влагата. По този начин кожата Ви изглежда сияйна, свежа и млада. Стъпка 1: С лопатката изваждате необходимото количество крем и да го поставяте на междинното капаче. Стъпка 2: С върха на пръстите си вземате толкова крем колкото Ви трябва. Стъпка 3: С нежни масажиращи движения го втривате в кожата на лицето и шията. Стъпка 4: Внимателно измийте и подсушете капачето и лопатката преди да ги върнете отново в кутийката.
  5. V.„Sonya Aloe Deep Cleansing Exfoliator” - Алое ексфолиант за дълбоко почистване - Този ексфолиант идва на помощ тогава, когато забележите, че се нуждаете от допълнително почистване не кожата. С негова помощ ще избегнете всички дразнещи свойства, които притежава повечето почистващи продукти. В него ще откриете малки микросфери от жожоба, които осигуряват почистването. Използва се след лосиона с Алое. Стъпка 1: Лицето се измива обилно с вода. Стъпка 2: С нежни масажиращи движения се нанася малко количество от ексфолианта. Масажирайте около 2 - 3 минути.

Продуктите се продават и по отделно.

AddThis Social Bookmark Button