AddThis Social Bookmark Button

Sonya Aloe Nourishing Serum with White Tea (Подхранващ серум с алое и бял чай)

Aloe Nourishing Serum    Друг продукт, който има способността да осигурява необходимата влага на кожата е „Sonya Aloe Nourishing Serum with White Tea”. Това е един подхранващ серум, който благодарение на извлеците от Алое и бял чай, спомага за добрия младежки вид на кожата. Тя придобива жизненост, а леката формула на серума, го прави лесен и приятен за употреба. Това дава възможност да се използва съвместно с балансиращия крем с Алое „Sonya Aloe Balancing Cream”.

Съставки:

Гел от Алое Барбадензис (стабилизиран гел от алое вера), С13 - 14 изопарафин, натриев аскорбил фосфат, диметикон, 1,2 - хексанедиол, циклометикон, каприлил гликол, лаурет - 7, бутилен гликол, токоферил ацетат, хидрогениран полиизобутен, трополон, полиакриламид, диметикон полимер с омрежена структура, глицерин, екстракт от кора на мимоза (Mimosa Tenuiflora), екстракт от листа на бял чай (Camellia Sinensis), вода, аромат.

Начин на употреба:

След освежаващия тоник можете да използвате и подхранващия серум с Алое. Употребата му е два пъти дневно - сутрин и вечер. На върха на пръстите си нанесете малко от серума, разтъркайте и след това го втрийте кожата на лицето и шията. Три напомпвания от серума са достатъчни за едно ползване.

Характеристики:

  • Поддържа нивото на влага в кожата.
  • Съдържа екстракт от бял чай, добавени за създаването на една лека формула за мека и гладка кожа.
AddThis Social Bookmark Button