AddThis Social Bookmark Button

Sonya Aloe Balancing Cream (Балансиращ крем с алое)

Sonya Aloe Balancing CreamБалансиращият крем с Алое е създаден, за да направи кожата Ви толкова красива и нежна, колкото искате. Освен Алоето, което съдържа, в балсама можете да откриете и редица екстракти, които подхранват и овлажняват кожата. Поради това, кожата е добре подхранена и овлажнена, като баланса на влагата в нея се поддържа от хидратацията, която й осигуряваме ежедневно. Серумът, който е включен във формулата на този крем е причината да чувствате кожата си безупречна. И всичко това само с едно малко усилие.

Съставки:

Гел от Алое Барбадензис (стабилизиран гел от алое вера), хидрогениран полиизобутен, амониев акрилоилдиметилтаурат / VP кополимер, каприлил гликол, бутилен гликол, лаурет - 7; 1,2 - хексанедиол, токоферил ацетат, циклопентасилоксан, трополон, С13 -14 изопарафин, полиакриламид, натриев хиалуронат, глицерин, диметикон, екстракт от листа на бял чай (Camellia Sinensis), екстракт от лимон (Citrus Medica Limonum), вода, аромат.

Начин на употреба:

Кремът може да използвате всяка сутрин и вечер, след като вече сте използвали подхранващия серум с Алое. Необходимо е да си подготвите междинното капаче на крема и специалната лопатка, с които ще действате. Лопатката Ви помага да извадите необходимото количество крем и да го поставите на междинното капаче. С върха на пръстите си вземате толкова крем колкото Ви трябва и с нежни масажиращи движения го втривате в кожата на лицето и шията. След като свършите с процедурата внимателно измийте и подсушете капачето и лопатката преди да ги върнете отново в кутийката.

Характеристики:

  • Поддържа баланса на влагата в кожата.
  • Съдържа Алое Вера и възобновяващи екстракти.
  • Прави кожата мека, гладка и по - красива от всякога.
AddThis Social Bookmark Button