AddThis Social Bookmark Button

Sonya Aloe Refreshing Toner with White Tea (Освежаващ тоник с алое и бял чай)

Sonya Aloe Refreshing Toner with White Tea    На Вашето внимание е следващият продукт от колекцията „Грижа за кожата Соня” - „Освежаващ тоник с Алое и бял чай”. Той осигурява на кожата необходимата влага и хидратация, без която кожата не може да изглежда прекрасна. Благодарение на това, че не съдържа спирт в своята формула, тоникът с Алое допълнително освежава кожата, а тя от своя страна абсорбира гела от Алое Вера и добавените екстракти от краставица и бял чай. Препоръчително е да го използвате в комбинация с лосиона за лице, за да придадете на кожата си видът, който заслужава.

Съставки:

Гел от Алое Барбадензис (стабилизиран гел от алое вера), 1, 2 - хексанедиол, тридецет - 9, динатриева EDTA, метил глюцет - 20, бета - глюкан, трополон, натриев хиалуронат, каприлил гликол, сорбитол, натриев лактат, лимонена киселина, алантоин, PEG - 120 естери на восък от жожоба, РЕС - 40 хидрогенирано рициново масло, екстракт от листа на бял чай (Camellia Sinensis), екстракт от краставица (Cucumis Sativus), глицерин, вода, аромат.

 

Начин на употреба:

Напоява се памучен тампон или памук с малко тоник и се втрива нежно в кожата на лицето и шията. Използва се всяка сутрин и вечер след почистващия лосион с Алое.

Характеристики:

  • Не съдържа спирт, а екстракти от бял чай и краставица.
  • Нежен към кожата.
  • Освежава и хидратира.
AddThis Social Bookmark Button