AddThis Social Bookmark Button

Sonya Aloe Deep Cleansing Exfoliator (Алое ексфолиант за дълбоко почистване)

Sonya Aloe Deep Cleansing Exfoliator    В днешно време мръсотията е навсякъде около нас. Замърсеният въздух и замърсената околна среда създават предпоставка за недобрия ни външен вид. Поради тази причина използването на свръх почистващи продукти става наложителен и задължителен. Възниква въпросът какъв да е използваният продукт, така че да не навредим допълнително на кожата си с неговата употреба. Ексфолиантът за дълбоко почистване с Алое е решението за Вашия проблем. Освен Алоето този продукт съдържа и естествени микросфери от жожоба, които заедно правят кожата гладка и красива. Алое Верата е съставката, която овлажнява най - добре, а микросферите от жожоба почистват кожата Ви по начин, който й придава така желания безупречен вид.

Съставки:

Гел от Алое Барбадензис (стабилизиран гел от алое вера), кокамидопропил бетаин, акрилатен кополимер, феноксиетанол, децил глюкозид, метилизотиазолинон, глицерин, динатриева EDTA, аргинин, царевично нишесте (Zea Mays), екстракт от лимон (Citrus Medica Limonum), хидрогенирано масло от жожоба, екстракт от краставица (Cucumis Sativus), вода, аромат.

Начин на употреба:

„Sonya Aloe Deep Cleansing Exfoliator” е подходящ за употреба заедно с почистващия лосион с Алое, като първо се почиства кожата, а след това се ексфолира. Преди ексфолирането лицето се измива обилно с вода, а след това с нежни масажиращи движения се нанася и малко количество от ексфолианта. Масажирайте около 2 - 3 минути, като внимавате с нанасянето на продукта около очите. За финал изплакнете лицето с вода и подсушете с чиста кърпа. Процедурата се прави приблизително два пъти в седмицата.  

Характеристики:

  • Съдържа Алое Вера и екстракти, възобновяващи кожата.
  • Поддържа необходимия баланс на влага в кожата.
  • Прави кожата мека, гладка и чиста.
AddThis Social Bookmark Button