AddThis Social Bookmark Button

Sonya® Volume Conditioner (Балсам за обем „Соня“)

Sonya-volume-apres-shampooing    Под името „Соня” Ви предлагаме и балсамът за обем. Той ще Ви хареса веднага поради това, че прави косата Ви плътна и естествена като и оставя и страхотен аромат. В балсама за обем „Соня” се съдържат познатите Ви Алое Вера и пчелно млечице, които подхранват кожата на главата и балансират нейното pH. „Sonya® Volume Conditioner” спомага процеса на рехабилитацията на увредената коса. Балсамът съдържа и някои други съставки като например масло от семена на макадамия (Macadamia Integrifolia), пантенол и масло от семена на жожоба (Simmondsia Chinensis). Маслото от семена на макадамия придава лъскавина. Пантенолът е производен продукт на витамин В5 овлажнява скалпа, намалява цъфтежа на косата, придава й блясък, а маслото от семена на жожоба заздравява косата и предотвратява изсушаване, цъфтеж и заплитане.

Съставки:

Сок от листа на Алое Барбадензис (стабилизиран гел от алое вера), вода, цетилов алкохол, бехентримониев метосулфат, пчелно млечице на прах, масло от семена на жожоба (Simmondsia Chinensis), хидролизиран пшеничен протеин, гуар хидроксипропилтримониев хлорид, масло от семена на макадамия (Macadamia Integrifolia), масло от слънчоглед (Helianthus Annuus), пропанедиол, бис-хидрокси/метокси амодиметикон, диметикон, бехентримониев хлорид, пантенол, бутилен гликол, глицерил стеарат, феноксиетанол, метилизотиазолинон, аромат.

Начин на употреба:

След измиване с шампоана за обем „Соня“, втрийте балсама в косата и оставете да подейства 2-3 минути. Изплакнете обилно. За оптимални резултати редувайте с шампоана и балсама за обем „Соня“. Избягвайте контакт с очите. При попадане в очите изплакнете обилно с вода.

Характеристики:

  • Не влияе върху цвета на боядисана коса.
  • По-лесно разресване и стилизиране.
  • Придава обем и блясък.
AddThis Social Bookmark Button