AddThis Social Bookmark Button

Sonya® Hydrate Conditioner (Хидратиращ балсам „Соня“)

Sonya-Hydrate-ConditionerЧаст от комплекта „Соня” е и хидратиращият балсам. Той омекотява, овлажнява и разплита сухата, отпаднала коса, като я прави по - лесна за оформяне и й придава ослепителен блясък. Балсамът и хидратиращият шампоан „Соня” са перфектната комбинация за вашата коса. Както в шампоана, така в невероятната формула на балсама се съдържат Алое Вера и пчелно млечице, които съхраняват влагата в косата, която е много необходима. От това следва, че кожата на главата получава нужните грижи и косата Ви става мека, лесна за направата на каквито и да е прически и лъскава. И тук аромата е обладаващ. Има и други подхранващи съставки в хидратиращия балсам „Соня”. Те са масло от семена на макадамия (Macadamia Integrifolia), масло от семена на жожоба (Simmondsia Chinensis) и хидролизирани пшенични протеини. Маслото от семена на макадамия (Macadamia Integrifolia) придава лъскавина. Маслото от семена на жожоба (Simmondsia Chinensis) предпазва косата от изсушаване, цъфтеж и я укрепва. Предотвратява и заплитането й. Хидролизираните пшенични протеини привличат и задържат влага, придават обем и блясък, улесняват разресването и изглаждат коса, увредена от химически процедури.

Съставки:

Сок от листа на Алое Барбадензис (стабилизиран гел от алое вера), вода, диметикон, бехентримониев хлорид, бехентримониев метосулфат, пчелно млечице на прах, масло от семена на жожоба (Simmondsia Chinensis), хидролизиран пшеничен протеин, цетилов алкохол, масло от семена на макадамия (Macadamia Integrifolia), масло от слънчоглед (Helianthus Annuus), пропанедиол, бис-хидрокси/метокси амодиметикон, гуар хидроксипропилтримониев хлорид, пантенол, бутилен гликол, глицерил стеарат, феноксиетанол, метилизотиазолинон, аромат.

Начин на употреба:

След измиване с хидратиращия шампоан „Соня“, втрийте балсама в косата и оставете да подейства 2-3 минути. Изплакнете обилно. За оптимални резултати редувайте шампоана и балсама за обем „Соня“. Избягвайте контакт с очите. При попадане в очите изплакнете обилно с вода.

Характеристики:

  • Не влияе върху цвета на боядисана коса.
  • Хидратира и придава блясък.
  • Разплита косата за по-лесно разресване.
  • Подхранва кожата на главата.
AddThis Social Bookmark Button