AddThis Social Bookmark Button

Forever Alpha - E Factor (Течен регенериращ антиоксидант за лице)

Forever Alpha - E Factor    Козметичните продукти, които днес се използват масово за възвръщане красотата на кожата са безсилни пред този революционен продукт на Форевър ливинг продъктс. „Forever Alpha - E Factor” е създаден на научна основа, като веществата, които съдържа подсилват кожата, подхранват я и я успокояват. С този продукт си гарантирате безупречна кожа, която блика от младост. „Forever Alpha - E Factor” е течен регенериращ антиоксидант, в чиято консистенция можем да открием витамини А, С и Е, масло от пореч и редица други вещества за осигуряване на оптимална защита от вредните влияния на околната среда върху кожата ни. Казано по друг начин, тази успокояваща течност е произведена, за да се бори със свободните радикали, които ни заобикалят. Доказано е че 80% от несъвършенствата по кожата ни се дължат на тях. В този продукт умело са съчетани хранителната добавка А - бета - кеър и антиоксидантите, като по този начин се поддържа младостта на кожата за по – дълго време. И тук както и при останалите продукти на ФЛП, водеща роля има стабилизираният гел от Алое Вера, сред чиито функции са подхранването и овлажняването, както и лековитите му свойства и проникването му дълбоко в кожата. Подробни описания за някои от най – важните съставки на течния регенериращ антиоксидант за лице „Forever Alpha - E Factor” можете да прочетете по – надолу:

 • Витамин А (като ретинил палмитат)

Този витамин е мощен антиоксидант, който освен че подобрява еластичността на кожата, я овлажнява и предотвратява лющенето й. С помощта на антибиотичните свойства, които притежава, борбата с акнето и останалите кожни раздразнения може да бъде успешна.

 • Витамин Е (като токоферол ацетат)

Наречен още „витамин на кожата”, този антиоксидант възстановява кожата от сполетелите я несъвършенства, в резултат от действието на свободните рдикали. Друго преимущество на витамин Е е свойството му да лекува, разгражда и овлажнява местата, по които са се получили белези.

 • Витамин С (като аскорбил палмитат)

Това е третият антиоксидант в този продукт, който също спомага за еластичността на кожата. В допълнение се бори и с инфекциите по кожата и образуването на белези.

 • Бисаболол

Бисабололът е етерично масло, което е натурален противовъзпалител и успокоител за кожата. Притежава лечебни свойства, подобно на много билки, например лайка. Притежава аромат на цитруси и може да се използва и върху най – чувствителната кожа.

 • Лецитин

Успокоява и подобрява еластичността на кожата.

 • Капроил/Каприл триглицерид

Това е натурално съединение, с лека консистенция, което е извлечено от кокосово масло. Капроилът овлажнява кожата без да я омазнява толкова, колкото останалите овлажнителни масла.

 • Масло от соя

Това е съставка с нежни овлажнителни и антиоксидантни свойства, която отлично се допълва с останалите вещества в продукта.

 • Масло от семена на пореч

Чрез това масло си осигуряваме полезността от гамалинолеовата киселина, която по невероятен начин овлажнява и успокоява кожата.

Бележка: Всички тези съставки са естествени и са съчетани с безценни овлажнители и емулгатори, за да се получи един незаменим изключителен продукт какъвто е „Forever Alpha - E Factor”.

 

 

Съставки:

Ретинил палмитат, бисаболол, каприлов/капринов триглицерид, пропилпарабен, аскорбил палмитат, циклометикон, метилпарабен, лецитин, токоферил ацетат, токоферол, масло от семена на пореч (Borago Officinalis), соево масло (Glycine Soya), екстракт от Алое Барбадензис, аромат.

Начин на употреба:

Течния регенериращ антиоксидант за лице „Forever Alpha - E Factor” има капкомер на малката бутилчица, в която се намира. При употреба капнете няколко капки на лицето и шията и нежно го разтрийте, за да попие в кожата. За максимален резултат се препоръчва да се използва и програмата на ФЛП „Цвете на младостта”, след като сте почистили кожата. Едва тогава можете да нанесете „Forever Alpha - E Factor” и крем против бръчки, възстановяващ нощен крем за лице или стягащ лосион за лице (по ваш избор).

Бележка: Този продукт е изключително полезен за оказване на първа помощ. Особено полезен е за кърмачките, които могат да го използват при възпаление на зърната на гърдите и изобщо бременните или след раждане. Неговата употреба ще Ви гарантира, че няма да се появят стрии. Ако имате нужда от силни антиоксиданти, то „Forever Alpha - E Factor” е първи в списъка!

Характеристики:

 • Мощна комбинация от силни антиоксиданти.
 • Възстановява изсъхналата кожа.
 • Може чувствително да подобри еластичността, там където е необходимо.
 • Позволена е употреба и върху най – чувствителната кожа.
 • Успешно се справя с лющенето, предизвикано от псориазис и екзема.
 • Кожните инфекции са безсилни пред антибиотичните свойства на този продукт.
AddThis Social Bookmark Button