AddThis Social Bookmark Button

Aloe Body Conditioning Creme (Крем за тяло с Алое)

Aloe Body Conditioning Creme  За нежна и еластична кожа Форевър ливинг продъктс създаде крема за тяло с Алое „Aloe Body Conditioning Creme”. Създаден на базата на европейски билки, омекотители, овлажнители и емулгатори, този крем представлява уникална емулсия, която успокоява кожата Ви и я прави по – красива от всякога. Служи идеално като масажен крем, с чиято помощ ще разтриете частите от тялото си, които няма да опаковате с фолио (бедра, крака). „Aloe Body Conditioning Creme” не е мазен и притежава приятно затоплящи свойства, които спомагат за стимулиране на кръвообращението, което стои в основата на натрупване на мастна тъкан и течности, предпоставка за появата на често срещан проблем – целулитът. Могат да се изведат много причини, които водят до този дефект, но основните са липса на увереност и обезсърчаване. Освен тези могат да се добавят нарушено равновесие на действието на отделните хормони, част от които са и високите нива на естроген. Срив в съдовата система също може да бъде база за появата на целулит. За да укрепите съдовата си система, можете да използвате „Nature-Min”, „Absorbent-С” или „A-Beta-CarE”. Кремът с Алое „Aloe Body Conditioning Creme” перфектно се комбинира с тонизиращият крем „Aloe Body Toner”. Тези два продукта, част от комплекта за грижа за тялото с Алое, съчетани с подбрана диета и физически упражнения, дават успешни резултати в борбата с целулита.

Съставки:

Стабилизиран гел от Алое Вера, пропилен гликол дикаприлат/дикапринат, триетаноламин, С10 - 18 триглицериди, полисорбат 20, глицерил стеарат, цетилов алкохол, карбомер, диазолидинил карбамид, полиетиленгликол-100 стеарат, пропилен гликол, разтворим колаген, алантоин, метилпарабен, хидролизиран еластин, пропилпарабен, сорбитан лаурат, диметикон, аскорбинова киселина, екстракт от бръшлян, екстракт от Clematis Vitalba, екстракт от коча билка, масло от джинджифил, екстракт от хвощ, екстракт от водорасли, масло от канела, масло от Curcuma Zedoaria, дестилирана вода, аромат.

Начин на употреба:

Можете да прочетете упътването за използване, което се намира в комплекта за тонизиране на тялото с Алое Aloe Body Toning Kit”.

Характеристики:

  • Използва се като тонизиращ, стягащ, овлажняващ и успокояващ кожата продукт.
  • Чуден крем за масажи.
  • Съдържа билкови екстракти.
  • Подпомага кръвообращението, като разрушава мастните тъкани и блокираните течности.
AddThis Social Bookmark Button