AddThis Social Bookmark Button

Aloe Body Toning Kit (Комплект „Грижа за тялото“ с Алое)

skin care body-aloe body toning kit  „Грижа за тялото” с Алое е комплект на Форевър ливинг продъктс, с който ще изглеждате по най – добрия начин за отрицателно време. Функциите, които притежава този комплект, са съчетание от тонизирането и стягането на тялото. С помощта на Aloe Body Toning Kitще се справите с натрупалите се обеми мастни клетки, отървавайки се от подкожните неравности. По този начин ще стегнете и изгладите тялото си и ще изглеждате перфектно. Продуктите, които се включват в този комплект, са:

 • Крем за тяло с Алое Aloe Body Conditioning Creme” – за локална употреба, без фолио;
 • Тонизиращ крем за тяло с Алое Aloe Body Toner” – употребява се с прозрачно фолио;
 • Гел за вана и душ Aloe Bath Gelee” – с негова помощ ще си подарите невероятна баня, с която ще се отпуснете и ще успокоите кожата си;
 • Прозрачно тънко фолио;
 • Натурална гъба за стимулиране на кожата.

За Aloe Body Conditioning Creme” и Aloe Body Toner” можете да научите повече в следващите материали от раздела, а за Aloe Bath Gelee” – от раздел Лична хигиена. Продуктите на ФЛП Ви дават всичко онова, от което тялото Ви се нуждае ежедневно и което заслужава непременно. С комплекта Aloe Body Toning Kitможете да си гарантирате безупречен външен вид, постигнат с напълно натурални съставки.

Съставки:

-

Начин на употреба:

Използването на комплекта „Грижа за тялото” с Алое Ви дава възможност да изглеждате прекрасно, стига да знаете как да го използвате правилно. Компанията Форвеър ливинг продъктс предлага на своите клиенти специално организирана среща – обучение за начин на използване на продуктите от комплекта и на него като цяло. Разбира се това не е задължително, тъй като в комплекта ще откриете и ръководство за правилно използване. Със или без инструкции трябва да сте предпазливи спрямо досега на деца до фолиото. ПОКРИВАНЕТО НА ЛИЦЕТО С ФОЛИО ИЛИ ПГЛЪЩАНЕТО НА ЧАСТИ ОТ НЕГО МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ ДО ЗАДУХ. С фолиото могат да се опаковат следните части на тялото: бедрата, долната част на торса (под гръдната кост) и горната част на ръцете. Фолиото НЕ бива да се използва върху: горната част на торса (областта от рамото до гърдите) и долната част на ръцете. В допълнение към това – забранена е употребата му и при бременност, менструален цикъл, при прекарана операция, при проблеми със сърцето, флебит, при проблеми с кръвообращението. Преди използването на фолио, задължително първо е необходима консултация с лекар.

Операциите, които се изпълняват в процес на действие, са следните:

 1. 1.Почистване на кожата

Кожата се почиства основно. За това действие можете да използвате активиращият лосион „Aloe Activator” на ФЛП, който не е включен в комплекта. С негова помощ ще премахнете остатъците от сапун и други използвани продукти, като същевременно формира слой от Алое Вера върху кожата, който се явява основа за нанасянето на тонизиращия крем за тяло с Алое „Aloe Body Toner” и крем за тяло с Алое „Aloe Body Conditioning Creme”.

 1. 2.Измерване

За сигурен ефект от използването на комплекта „Грижа за тялото” с Алое е необходимо да направите измерване преди и след процеса на тонизиране. За първото измерване са Ви нужни метър и химикал. На три места върху торса, бедрото и горната част на ръката отбелязвате и измервате. Сумирайки всички сантиметри, които сте отчели, получавате общите, на базата на които ще сравнявате по – късно.

 1. 3.Нанасяне на Aloe Body Toner”

Както при повечето козметични продукти, така и при този, преди употреба върху голяма област от тялото, първо се тества на малък участък за възможни алергични реакции. Тонизиращият крем притежава способността да загрява и стимулира зоните, в които е нанесен. За по – силно затопляне е необходимо да нанесете по – плътен слой от крема. Местата, на които не е препоръчително да използвате Aloe Body Toner” са тези, които са раздразнени или току – що обръснати. Освен тях трябва да избягвате и областта на гърдите, половите органи, лигавиците и лицето. Ако неволно попадне крем на „забранено” място, незабавно го отмийте с топла вода. Задължително трябва да се избягват очите, като зона за нанасяне, и използването веднага след къпане. След като сте нанесли на желаните места, измийте ръцете си обилно с топла вода, затворете препарата и го дръжте далеч от деца.

 1. 4.Опаковане с фолио

Тази стъпка е изцяло по ваша идея. Кожата се увива с фолиото не много стегнато, задължително с движение нагоре, в посока към сърцето. (За краката: отвътре, напред и навън; а ръцете: отвън, напред и навътре). След като веднъж сте обвили тялото си във фолиото, е необходимо да повторите операциите, като този път усуквате фолиото по – стегнато около себе си с издърпване. Ако изпитате изтръпване в някоя област от прекалено стягане, можете да разрежете фолиото с ножица с тъпи краища. Продължителността на действие на фолиото е един час в успокоителна поза с вдигнати нагоре крака. Опитайте се да гледате телевизия или да четете книга, не напрягайте мускулите си и не заспивайте. Когато изтече времето за действие, фолиото се разрязва и се изхвърля. Следващата стъпка е ново измерване на проблемните места, като разликата от предходното и това измерване представя общата загуба на сантиметри, в резултат на действието на Aloe Body Toning Kit”. Ако след отстраняването на фолиото е останала част от тонизиращия крем, не го махайте, а го оставете за известно време да проникне в кожата. За да не проникне вода в широко отворените пори, не се къпете и не вземайте душ в продължение на четири часа от „разопаковането” от фолиото.

 1. 5.Нанасяне на Aloe Body Conditioning Creme”

И тук е необходимо първо да нанесете малко количество от крема върху сравнително чувствителна част от тялото, за да проверите за евентуална алергична реакция. Кремът е предназначен за използване в областите, които не са били подложени на третиране с Aloe Body Toning Kitи следователно не са опаковани с фолио. Aloe Body Conditioning Creme” е изключително богат на полезни съставки и може да се използва ежедневно върху позволените части от тялото, без предварително да е подложено на терапия с фолио. Този крем изпълнява функцията на блокировач на мастни тъкани и течности, които не допринасят за благоприятното състояние на организма. Заедно с това оказва добро влияние и върху кръвообращението. Както и при повечето козметични продукти, така и при този е нужно да избягвате да нанасяте крема върху раздразнени места или пък веднага след къпане. Зоните, върху които не трябва да го нанасяте са гърдите, лицето, лигавиците и половите органи. Попадането в очите също трябва да се избягва. Ако искате да отстраните крема можете нежно да го премахнете с топла вода и да изплакнете мястото, в което е бил нанесен. Ръцете се измиват веднага след употреба, като капачката се затваря плътно, за да се избегне лесният досег от деца.

 1. 6.Общи бележки:

Прилагането на фолиото е изцяло по ваше желание, в зоните които желаете. Можете да го увиете по – слабо или по – стегнато. Ако терапията се прилага върху хора, които са с трайно наднормено тегло, ефектът ще бъде по – слабо изразен, тъй като натрупалите се мастни образувания не позволяват на Aloe Body Toning Kitда проникне в основи и да ги унищожи. За по – дълготрайни резултати би трябвало да правите редовни физически упражнения и да приложите подходящата диета, с която бихте добили желания вид. Хората, които тренират редовно и имат стегнати мускули също не биха усетили в голяма степен действието от терапията с фолио. Процедурата ще бъде благосклонна към хора, които са натрупали някой друг излишен килограм в кратък период от време или хора, които имат отпуснати мускули. Първоначално процедурата се прави по два или три пъти седмично, зависи от предпочитанието. Честотата на прилагане в следващите седмици се определя според необходимостта. По време на процедурата тялото губи част от своята течност, поради което може да изпитвате жажда след края на прилагането й. Препоръчително е да се пие колкото се може повече вода, за да действат нормално обмяната на веществата и отделянето на мазнини и вода.

AddThis Social Bookmark Button