AddThis Social Bookmark Button

Aloe Body Toner (Тонизиращ крем за тяло с Алое)

Aloe Body Toner   Тонизиращият крем за тяло Aloe Body Toner” е плътен, с богата консистенция, която успокоява, стимулира и бавно загрява кожата. В него се съдържа добре познатият стабилизиран гел от Алое Вера, а допълнително се откриват и овлажнители, емулгатори и стимулантите на кръвообращението червен пипер и масло от канела. Този крем се използва посредством прозрачно фолио, което помага да се задържи топлината и да се изглади повърхността на тялото. Създаден специално за нуждите на тялото, неговото разкрасяване, тонизиране и стягане, го правят по – специален от останалите. Успешното действие, което крема оказва върху тялото ни, се дължи на способността на тъканта да усвоява съставките му, масажирането и използването на фолио. Специалната селекция на съставките дава това успокояващо и загряващо действие. Извлеците от билки, внесени от Европа, осигуряват стягащите и тонизиращите свойства на крема с Алое. Екстрактите от червен пипер и масло от канела допълнително допринасят за естественото овлажняване на кожата, и заедно с Алоето и извлеците от билки, Ви гарантират успех в борбата със запазване на свежия вид на тялото.  

Съставки:

Стабилизиран гел от Алое Вера, полиетиленгликол-100 стеарат, бутилен гликол, глицерил стеарат, сорбитан лаурат, цетилов алкохол, С10-18 триглицериди, пропилен гликол, карбомер, пропилен гликол дикаприлат/дикапринат, полисорбат 20, метилпарабен, триетаноламин, аскорбинова киселина, пропилпарабен, хидролизиран еластин, разтворим колаген, масло от канела, екстракт от водорасли, екстракт от бръшлян, екстракт от коча билка, екстракт от хвощ, екстракт от Clematis Vitalba, масленосмолен екстракт от Capsicum Frutescens, дестилирана вода.

Начин на употреба:

Можете да прочетете упътването за използване, което се намира в комплекта за тонизиране на тялото с Алое Aloe Body Toning Kit”.

Характеристики:

  • Има способността да стимулира кръвообращението, което от своя страна унищожава мастната тъкан и блокираните течности, предразполагащи към целулит.
  • Почиства натрупаните токсини.
  • Овлажнява, тонизира, стяга и успокоява кожата.
  • Богата комбинация от билкови екстракти.
AddThis Social Bookmark Button