AddThis Social Bookmark Button

Forever Epiblanc (Крем за изсветляване на кожата)

Forever Epiblanc      Всички сме наясно, че кожата ни ще бъде безупречна и нежна, докато сме млади. С течение на времето и с напредване на възрастта кожата на лицето се отпуска и е необходимо да се предпазва от стресовите ситуации, възпаленията и вредните лъчения, на които е изложена всеки ден. В следствие на недобрата защита от тези влияния, по кожата се появяват петна, неравности и зачервявания, с които трябва да се борим. Ефикасно средство в борбата с напреднала възраст се оказва продуктът на Форевър ливинг продъктс за възвръщане на младостта на кожата – Forever Epiblanc”. Този крем работи с натурални избелващи съставки, които успешно придават еднакъв цвят на кожата във всеки неин участък от лицето. Изсветляващият крем действа срещу повторна поява на тъмни петна, петна, появили се по рождение, лунички, пъпки и изобщо навсякъде, където цветът на кожата Ви не си съответства в различните й области. Резултатите, които очаквате няма да закъснеят и само след няколко седмици ще откриете промяна, която сте чакали. Кожата Ви ще бъде изсветлена там, където желаете и пигментацията ще бъде на една и също ниво. Ще се радвате на гладка и безупречна кожа, без досадните петънца и зачервявания. Освен балансиран цвят, ще получите и добро овлажняване на кожата, в резултат на подхранващи съставки като стабилизирания гел от Алое Вера и допълнителни естествени растителни съставки – витамин Е, мечо грозде, лапад. С помощта на тези съставки ще бъдете сигурни, че кожата Ви притежава онзи младежки вид, който я прави така чиста, свежа и блестяща. „Forever Epiblanc” е решението, от което се нуждаете за кожа без петна и несъвършенства!

Съставки:

Гел от Алое Барбадензис (стабилизиран гел от Алое Вера), триетаноламин, ксантан, арбутин, диметикон, натриев аскорбил фосфат, динатриева етилендиаминтетраоцетна киселина, натриев хиалуронат, каприлил гликол, карбомер, 1,2-хексанедиол, метилпарабен, глицерин, витамин Е (натурален), екстракт от Rumex Occidentalis, вода, аромат.

Начин на употреба:

Нанася се сутрин и вечер на местата, които се нуждаят от изсветляване. Желателно и препоръчително е през деня да използвате „Aloe Sunscreen” на Форевър ливинг продъктс.

Характеристики:

  • Изравнява тена на кожата.
  • Използва се при белези, зачервявания, пъпки, лунички и пигментация, независимо дали е по рождение или възрастова.
  • След няколко седмици петънцата по кожата изчезват и тя придобива нужния сияен и естествен вид.
AddThis Social Bookmark Button