AddThis Social Bookmark Button

Aloe Eye Makeup Remover (Лосион с Алое за почистване на грим)

Aloe Eye Makeup Remover   От името на този продукт можете да разберете, че неговата основна функция е да премахва грима от лицето. Формулата на лосиона съдържа гел от Алое Вера, който нежно почиства кожата. Тази формула е без масла, което Ви гарантира възможност да се насладите на меките съставки в него. Освен галещия кожата гел от Алое Барбадензис, в лосиона за почистване на грим се съдържат още натриево - лауроилови овесени аминокиселини, динатриев кокоамфодиацетат, полисорбат 20, захарозният кокоат. Последната съставка спомага за овлажняване и успокояване на кожата, след като тя е почистена от грима. „Aloe Eye Makeup Remover” е нежен лосион, който почиства ефикасно грима, независимо дали е на маслена или водна основа. Този лосион е продукт, който всяка жена трябва да притежава, защото е нежен и защитава кожата.

Съставки:

Гел от Алое Барбадензис (стабилизиран гел от Алое Вера), хидроксиетилцелулоза, полисорбат 20, натриево-лауроилови овесени аминокиселини, динатриев кокоамфодиацетат, захарозен кокоат, пропилпарабен, динатриева етилендиаминтетраоцетна киселина, феноксиетанол, метилпарабен, вода.

Начин на употреба:

Напоява се малък тампон с лосиона. На затворено око се поставя този тампон, като се изчаква лосиона да подейства върху спиралата на миглите. След като спиралата се размекне, с движение от горе на долу се премахва окончателно от миглите. Ако е необходимо можете да повторите действията. Тогава вече можете да изплакнете и почистите лицето си с хладка вода и тампон, след което евентуално да нанесете Крем против бръчки „Forever Alluring Eyes” около очите.

Характеристики:

  • Формула с Алое, която не съдържа масла.
  • Успешно премахва грима, без значение на каква основа, като си грижи за областта около очите.
  • Омекотява кожата около очите и подхранва миглите.
AddThis Social Bookmark Button