AddThis Social Bookmark Button

R3 Factor Skin Defense Creme (Защитен крем за лице)

forever R3 Factor   Тъй като в днешно време външният вид е много важен, трябва да се грижим за себе си, за да изглеждаме добре. За да помогнете на кожата си да изглежда млада и добре овлажнена, да бъде еластична и свежа, можете да използвате защитния крем за лице R3 Factor Skin Defense Creme на Фореър ливинг продъктс. Подобно на редица продукти на ФЛП, и този крем съдържа стабилизиран гел от Алое Вера, в съчетание с разтворим колаген, витамини А и Е, както и алфа­хидроксикиселини. Всички те са изключително полезни за здравето на кожата. Алфахидрокси­кислините са известни още под името „плодови киселини”, защото са набавени от естествени растителни източници. Тривиалното им име не е случайно тъй като киселините, влизащи в състава им, са извлечени от различни плодове. Така например гликоловата киселина, която е много малка по размери молекула, но за сметка на това прониква надълбоко, е набавена от захарната тръстика. Лимонената киселина се извлича от цитрусовите плодове, ябълчената киселина – от ябълки, а винената – от гроздето. Събрани заедно тези киселини притежават ексфолиращи свойства, базирани на разтварянето на естествените вещества в състава им, благодарение на които се премахват мъртвите клетки от повърхността на кожата. Ако клетките Ви са сухи и се лющят, това означава че те не могат да се справят със загубата на влагата на кожата, като допълнително създават пречка за действието на кремовете за овлажняване. Процесът за възстановяване на кожата обикновено трае от 21 до 28 дни, като в този период се освобождават мъртвите клетки и се запазват по – свежите. За да можете да усетите ефикасното действие на новия продукт „R3 Factor Skin Defense Creme” е необходимо да спазите този срок от 28 дни.

Плодовите киселини са смятани от производителите и професионалистите в козметичната сфера за изключително важни и ценни при третирането на кожата с различните козметични продукти. Твърдението, че тези киселини помагат при акне, свръхпигментация на кожата и белези, получени в следствие на дълготрайно излагане на слънчева светлина. Ако не внимаваме обаче можем да се натъкнем на крем, който да дразни кожата ни. Стабилизираният гел от Алое Вера и алфахидроксикиселините, които се съдържат в защитния крем на ФЛП не позволяват да се получат неприятни дразнения. Другите съставки в крема – витамините А и Е, са също от особено значение за действието му. Витамин А поддържа здравето и красотата на кожата, като лекува акне и псориазис, а витамин Е е мощен антиоксидант.

Изводът е – ако искате здрава, блестяща, неподвластна на климатичните и физиологичните промени кожа, то защитният крем „R3 Factor Skin Defense Creme” е Вашето оръжие срещу тези влияния.

Съставки:

Стабилизиран гел от Алое Вера, полиакриламид, бутилен гликол, лаурет-7, метил глюцет-20, полиетиленгликол-100 стеарат, сквален (C30H50), С13-14 изопарафин, глицерил стеарат, цетил диметикон, ретинил палмитат, триетаноламин, токоферилов линолеат, токоферилов ацетат, диазолидинил карбамид, падимат О, метилпарабен, натриев хиалуронат, разтворим колаген, пропилпарабен, аскорбинова киселина (витамин С), дестилирана вода, гликолова киселина, екстракт от лимон, екстракт от зелен чай, екстракт от захарна тръстика, екстракт от ябълка, масло от кайсиева ядка, аромат.

Начин на употреба:

Употребява се сутрин и вечер за най – добър и ефикасен резултат. След като областта, върху която ще действа крема е добре почистена, се нанася от него. По – късно, по желание може да се нанесат стягащият лосион „Firming Foundation Lotion”, върху когото може да се нанесе дневен грим, и защитният крем „Recovering Night Creme” - вечер. За повече информация можете да прочетете Възстановителната програма за красота с Алое „Aloe Fleur de Jouvence”.

Характеристики:

  • Съдържа алфахидроксикиселини, които се наричат още „плодови”, и спомагат за обновяването на кожата.
  • За по – сигурен ефект с добавени Алое Вера и витамините А и Е.
AddThis Social Bookmark Button