AddThis Social Bookmark Button

Forever Aloe Scrub (Ексфолиант с Алое)

Forever Aloe Scrub    "Forever Aloe Scrub" е продукт, с помощта на когото можете да почистите кожата си изцяло. Създаден на базата на стабилизирания гел от Алое Вера, комбиниран с микросфери, набавени от чистото масло от жожоба, ексфолиантът е подходящ за ежедневна употреба, като силата му се проявява дори и в дълбочинните деликатни пори на кожата. Процесът на възпроизвеждане на кожата предшества този на нейното почистване с комбинацията от двете изключителни съставки. Другата роля на гела от Алое Вера и маслото от жожоба, за разлика от останалите синтетични препарати, е да предотвратяват изсушаването и увреждането на кожата. Ексфолиращият ефект на този продукт се дължи на наличието на перлички от жожоба, добавени на основата на стабилизирания гел от Алое Вера. Ексфолиантът с Алое Вера може да се използва върху цялата кожа, като премахва остатъците от мъртви клетки и веществата, които не са нужни на тялото и запушват порите, като променят доброто състояние на кожата. Факт е, че клетките се възпроизвеждат на всеки 21 – 28 дни, и за да могат новите клетки да стигнат до повърхността на кожата тя трябва да бъде наистина чиста. Заедно с това, тази чистота намалява риска от запушване на порите. За да направите кожата си жизнена и лъчезарна, може да изпробвате действието на Forever Aloe Scrub.   

Съставки:

Стабилизиран гел от Алое Вера, глицерилов стеарат, полиетиленгликол-100 стеарат, натриев лактат, натриев кокоил изетионат, кокамидопропил бетаин, метилпарабен, цетилов алкохол, токоферол (натурален витамин Е), хидриран силициев двуокис, диазолидинил карбамид, FD&C синьо №1, пропилпарабен, лаураминов оксид, аскорбинова киселина, лимонена киселина, пропилен гликол, дестилирана вода, хидрогенизирано масло от жожоба, аромат.

Начин на употреба:

Употребява се върху мокро лице или тяло, като кожата се масажира с мокрите върхове на пръстите, с кръгови движения за около 2 – 3 минути. При необходимост може да се добави още вода. След като действието на ексфолианта приключи, той се отстранява с чиста и мека кърпа, като предварително се изплакне обилно с вода.

Характеристики:

  • Ексфолиант с натурални съставки за лице и тяло.
  • Овлажнява кожата.
  • Може да се използва преди да се нанесе автобронзатът на ФЛП с Алое Вера.
AddThis Social Bookmark Button