AddThis Social Bookmark Button

Aloe Activator (Активизиращ лосион за лице)

Aloe Activator  Алое активаторът също може да се използва като част от възстановителната програма за красота на Форевър ливинг продъктс „Fleur de Jouvence” („Цвете на младостта”). Освен в комбинация, той може да се използва и самостоятелно. Създаден на базата на чистия стабилизиран гел от Алое Вера, към този лосион е прибавен и алантоин, който подпомага обновяването и растежа на кожата. Единствено в този продукт съдържанието на гела от Алое Вера е най – голямо, в сравнение с другите продукти на ФЛП. Освен този гел, разбира се, има и други съставки. Една от тях е метилпарабенът, който запазва свежестта на кожата и я предпазва от инфекции, причинени от микробите. Другите съставки на Алое активатора са полизахариди, ензими и аминокиселини. Тяхната роля е да служат като овлажнители. Този лосион се съчетава чудесно с маската за лице ”Facial Contour Mask Powder”, като при взаимодействието си почистват, успокояват и овлажняват кожата на лицето. Както знаем, маската спомага за отстраняването на мъртви клетки от кожата, като и придава нов жизнен вид. Алое активаторът е подходящ дори и за най – чувствителната кожа, една от които е тази в областта на очите. Това е възможно, само защото количеството на Ph в него е 4,5. Този продукт е изключително полезен за всеки, тъй като не е задължително да се употребява в комбинация с други продукти. Напълно е възможно самостоятелното му използване и за цели, различни от установените. Можете да го използвате, ако чувствате кожата си замърсена, за да я почистите и освежите. Също така е подходящ и за нанасяне в очите, ушите и носа, като резултатите от това приложение са абсолютно положителни. Спортистите могат да го използват като болкоуспокояващо при леки наранявания, без да се притесняват, тъй като притежава противовъзпалителни функции. В този случай се приготвя компрес или по – удобното решение е да се втрие директно в кожата на засегнатото място.

Съставки:

Гел от Алое Барбадензис (стабилизиран гел от Алое Вера), метилпарабен, алантоин.

Начин на употреба:

Употребява се самостоятелно или като част от програмата „Fleur de Jouvence”. За почистване на кожата е необходимо да напоите памуче с Алое активатора и да го втриете нежно в нея (областта на лицето и шията). Ако се използва като капки за очи, уши и нос се разрежда с дестилирана вода или физиологичен разтвор в съотношение 1:1.

Характеристики:

  • Гелът е обогатен с алантоин.
  • Овлажнява и почиства кожата.
  • Подходящ е за приготвянето на компрес при леки наранявания, използва се като капки за очи, уши и нос, ефикасен е и за гаргара.
AddThis Social Bookmark Button