AddThis Social Bookmark Button

Firming Foundation Lotion (Стягащ лосион за лице)

Firming Foundation Lotion    Друга част от възстановителната програма за красота с Алое Вера на Форевър ливинг продъктс е Стягащият лосион „Firming Foundation Lotion, който се грижи за съвременните нужди на кожата. За създаването на този продукт вземат участие дерматологията, като наука и козметиката, като изкуство. Всичко това Ви осигурява ефикасна защита от природните стихии през деня. Заедно с това не позволява да се появят признаци на стареенето и да се загуби ценната за кожата влага. Освен това се използва за свиване на порите и като подходяща основа за грим. Алоето, разбира се, не е единствената съставка на този лосион за лице. Към него са прибавени специални овлажнители и омекотители, колаген и еластин, които са нужни за добрата поддръжка на кожата и избягването на възможността да се появят бръчки. За защитата от вредни външни влияния като вятър, слънчева светлина и замърсена околната среда, които могат да придадат груб вид на кожата, в лосиона за лице има и защитен фактор. За предпазване специално от слънцето са добавени и витамините А, С и Е, които са естествен защитен фактор.

Съставки:                                                                    

Гел от Алое Барбадензис (Стабилизиран гел от Алое Вера), натриев хиалуронат, натриев лактат, стеаринова киселина, глицерил стеарат, полиетиленгликол-100 стеарат, тридецил стеарат, глицерет-26, метил глюцет-20, натриев PCA, метилпарабен, цетилов алкохол, триетаноламин, пропилпарабен, октил диметил пара-аминобензоена киселина, пантенол (провитамин В5), ретинил палмитат (витамин А палмитат), токоферол (натурален витамин Е), аскорбинова киселина (витамин С), хидроксиетилцелулоза, хидролизиран еластин, имидазолидинил карбамид, разтворим колаген, карбомер, сквален, алантоин, вода, екстракт от рожков, екстракт от лайка, аромат.

Начин на употреба:

Нанася се на върха на пръстите и след това нежно върху областта на шията и лицето. Когато вече е попил напълно и изсъхнал, лосионът може да служи като защитна основа, върху която може да се нанесе грим.

Характеристики:

  • Лосион, който защитава кожата, като същевременно я стяга, подхранва и овлажнява.
  • Свива порите.
  • Осигурява защитна основа, като предпазва областта около очите, която служи и за поставянето на грим.
  • Комбинацията от витамините А, С и Е е естествен слънцезащитен фактор.
AddThis Social Bookmark Button