AddThis Social Bookmark Button

Facial Contour Mask Powder (Маска за лице)

Facial Contour Mask PowderМаската за лице на Форевър ливинг продъктс Facial Contour Mask Powder е създадена на базата на много ценни съставки, подбрани специално за предпазване и успокояване на кожата. Уникалната комбинация почиства порите и прави кожата на лицето Ви чиста и гладка. Тази маска може да се смеси перфектно с Активизиращия лосион за лице и ще получите идеална и лесна за нанасяне в областта на лицето и шията консистенция. В нея се съдържат албумен и малто – декстрин, които притежават свойствата да стягат и изпъват кожата. Освен тях можете да откриете и каолин, който пък абсорбира натрупаните излишни мазнини, алантоин, черен оман и лайка. Последните имат способността да възстановят красотата на кожата на лицето, подхранвайки старите клетките и ускорявайки процеса на растеж на новите клетки.

Съставки:

Малто - декстрин (царевично нишесте), алантоин, албумен, каолин, D&C червено №27 (алуминиево езеро), диазолидинил карбамид, екстракт от лайка (Anthemis Nobilis), екстракт от черен оман (Symphytum Officinale), аромат.  

Начин на употреба:

Маската за лице се употребява заедно с Активизиращия лосион, от същата серия, като по този начин се получава подходящ разтвор за третиране на кожата. Смесват се по една лъжичка от всеки продукт, като трябва да се получи смес, наподобяваща рядък лосион. С помощта на четката, с движения нагоре и навън, се нанася плътен слой върху кожата. Първо се намазва шията, след което се нанася и върху лицето, като не забравяме и зад ушите. Необходимото време за действие на маската е 30 минути (по – малко, ако кожата Ви е чувствителна). Заемете легнало положение и не правете особени движения с лицето. За свалянето на маската е нужно да си приготвите влажна, леко затоплена кърпа, с която да я омекотите преди отстраняването от лицето. След това измийте лицето и шията си с топла вода.

Внимание!!! Възможно е да усетите свиване на мускулите след като се нанесе сместа върху лицето. Няма място за тревога! В по – специални случаи може да се получи лек сърбеж, като за да го избегнете притиснете мястото с пръст, докато сърбежа изчезне. В никакъв случай не го разтривайте и не драскайте.

Характеристики:

  • Перфектен продукт, с който можете да почистите, затегнете и успокоите кожата си.
  • Смесва се с Активизиращия лосион, за по – добър ефект.
  • Може да се добави и половин чаена лъжичка мед, за да не става сместа толкова твърда при изсъхването.
  • Съдържа черен оман и лайка за предпазване на по – чувствителната кожа.
AddThis Social Bookmark Button