AddThis Social Bookmark Button

Exfoliating Cleanser (Eксфолиращ почистващ лосион)

Exfoliating Cleanser    "Exfoliating Cleanser" е ново поколение почистващ лосион, който съдържа хипоалергенни съставки. Той е с лека основа, сигурно премахва грима и ежедневните замърсявания на кожата, както и остатъците от невидимите кожни клетки, които се лющят. С балансираното си Ph, този лосион не дразни и не омазнява кожата на лицето. Напротив – съдържа масло и вода в необходимите количества за очистване на кожата. Лесен е за употреба, като можете да го използвате като част от възстановителната програма на Форевър ливинг продъктс с Алое Вера, като предпоставка за нанасянето на маската за лице на Aloe Fleur de Jouvence, или за ежедневно ползване, без употребата на допълнителни козметични продукти.

Съставки:

Стабилизиран гел от Алое Вера, хидрогенизиран полиизобутен, полиетиленгликол-100 стеарат, глицерилов стеарат, октил стеарат, С12-15 алкил бензоат, триетаноламин, диоктил адипат, бутилен гликол, алантоин, октил палмитат, диазолидинил карбамид, натриев лаурет сулфат, пропилпарабен, диметикон, метилпарабен, цетилов алкохол, дестилирана вода, аскорбинова киселина (витамин С), ксантанова смола, масло от жожоба, карбомер, аромат.

Начин на употреба:

Нанесете на върха на пръстите си малко (няколко капки) от Ексфориращия почистващ лосион и с леки кръгови движения се втрива в кожата на лицето и шията (като избягвате областта около очите). Ако използвате лосиона за премахване на грим и остатъци от мъртви клетки в областта на лицето, трябва да го нанесете върху навлажнен памучен тампон или кърпичка.

Характеристики:

  • Exfoliating Cleanser е ексфолиращ почистващ лосион, който успешно премахва нечистотиите и грима от лицето. С леката си консистенция, този продукт прави кожата Ви по – блестяща и чиста от всякога.
AddThis Social Bookmark Button