AddThis Social Bookmark Button

Rehydrating Toner (Хидратиращ тоник за лице)

Rehydrating-Toner 04Всички знаем колко чувствителна е нашата кожа към козметичните продукти. Хидратиращият тоник за лице на Форевър ливинг продъктс е създаден по формула, която не съдържа спирт и предотвратява изсушаването на кожата. И тук, както в редица продукти на ФЛП, основната съставка е чистото и натурално алое, комбинирано обаче със знахарска леска, която представлява храст, виреещ в Северна Америка. Освен това съдържа и растителни екстракти за тонизиране, овлажнители, както и съставките които облекчават клетките – алантоин и колаген. Хидратиращият тоник за лице на ФЛП е изключителна придобивка, тъй като премахва следите от употребата на почистващия лосион и осигурява добра хигиена. Отстранява замърсявания и мъртви клетки от кожата, като същевременно тонизира и свива порите. След като отстраните останалата по повърхността на лицето мазнина и мръсотия, сами ще забележите, че кожата Ви е по – чиста, свежа и гладка. Този продукт притежава и свойството да подобрява хидратацията на лицето и да стимулира кръвообращението.

Съставки:

Гел от Алое Барбадензис (Стабилизиран гел от Алое Вера), дестилат (неалкохолен) на Hammamelis Virginiana, хидролизиран еластин, пропилен гликол, разтворим колаген, алантоин, дестилирана вода, метилпарабен, динатриева етилендиаминтетраоцетна киселина, натриев лактат, натриев PCA, имидазолидинил карбамид, екстракт от хвощ, екстракт от черен оман, екстракт от розмарин, екстракт от краставица, екстракт от лимон, екстракт от лайка, ментол, аромат.

Начин на употреба:

На памучен тампон се нанася от Хидратиращия тоник за лице и с движения навън и нагоре се слага върху лицето. Когато тампонът е напълно чист и кожата е съвършено чиста, жизнена и спокойна. Едва тогава ще знаете, че порите Ви са стегнати.

Характеристики:

  • Съдържа Алое Вера, растителни екстракти, знахарска леска и колаген.
  • Продукт, който тонизира и овлажнява кожата.
  • Не съдържа спирт.
AddThis Social Bookmark Button