AddThis Social Bookmark Button

Aloe Fleur de Jouvence Regime (Възстановителна програма за красота с Алое)

Fleur-de-Jouvence-1a    Прясното Алое Вера се използва от векове за поддържане на кожата в чист, красив и естествен вид. Именно поради тази причина Форевър ливинг продъктс създаде комплект от продукти, в който основната съставка е растението Алое Вера. „Aloe Fleur de Jouvence Regime” или в превод от френски „Цвете на младостта”, е колекция съчетала силата на алоето с възстановителна терапия за красота. "Алое фльор дьо жованс” използва естествени съставки, и ако някога сте били разочаровани от други козметични продукти, то този ще Ви се стори далеч по – различен и ефикасен. В „Цвете на младостта” можете да откриете шест продукта, събрани в един изключителен комплект, чиято цел е цялостната грижа за кожата. Всеки един от компонентите е разработен по уникална формула и облечен в елегантна опаковка, а пет от продуктите носят и печата на Научния съвет за Алое. Всички те са събрани в удобна козметична кутия с огледалце, шпатула за смесване на продуктите и четка, с която да се нанася върху лицето. Разбира се продуктите можете да намерите и поотделно, но ефектът, който ще получите няма да бъде пълен. Формулата на всеки един от компонентите в комплекта „Цвете на младостта” е разработена грижливо и внимателно от специалисти в областта на дерматологията. Тук стабилизираният гел от Алое Вера е комбиниран с естествени клетъчни вещества, сред които хидролизиран колаген и еластин, и особено важни емулгатори, овлажнители и омекотители. Комбинацията от тези вещества Ви предпазва от промяната във времето, околната среда и атмосферните влияния. С тези продукти Вие осигурявате на кожата си жизненост, лъчезарност и свежест. Възстановителната програма на базата на Алое Вера е със сигурно и ефикасно въздействие, осигуряващо младостта на кожата Ви. Програмата, която трябва да спазвате е следната:

  • С ексфолиращия почистващ лосион почиствате кожата си два пъти на ден.
  • Освежавайте се също два пъти на ден с Хидратиращ тоник за лице.
  • Маската за лице и Алое активаторът можете да използвате 2 – 3 пъти седмично, за неустоим вид на лицето.
  • Възстановяващият нощен крем се нанася всяка вечер.
  • Стягащият лосион се използва ежедневно.

Внимание!!! Преди да започнете да използвате комплекта „Цвете на младостта” ежедневно, както при всеки друг нов продукт, първо нанесете малко от продуктите на чувствителна кожа, за да проверите за странични и нежелани ефекти.

Начин на употреба:

Комплектът „Aloe Fleur de Jouvence Regime” съдържа висококачествени хипо – алергични съставки, подходящи за възстановителна терапия за кожата на лицето. В комплекта ще намерите книжка с инструкции за употреба за всеки един от шестте компонента. Събрани в кратко резюме, стъпките са следните:

1.С ексфолиращия почистващ лосион почистете кожата в областта на шията и лицето. Нанасяйте с леки движения нагоре и навън.

2.След като подейства почистете лицето си с мека навлажнена кърпичка или с тампон от памук и измийте обилно с вода.

3.Една чаена лъжичка от маската за лице се смесва с още толкова от Алое активаторът, капка по капка, докато се получи еднородна смес, наподобяваща рядък лосион.

4.Избягвайки областта около очите, нанесете с четката тънък равномерен слой върху лицето, с движения отново нагоре и навън. Започнете от шията, постепенно се изкачвайте нагоре по лицето, включително и областта зад ушите. Сложете навлажнени тампони на очите и постойте така 30 минути, в легнало положение, без особени гримаси на лицето.

5.Маската се премахва като предварително е омекотена с леко затоплена влажна кърпа. След това внимателно с топла вода се измиват лицето и шията.

6.В тази стъпка нанесете с помощта на памучен тампон хидратиращ тоник за лице, а след това почистете отново с тампон, със същите движения, указани по – горе, докато тампонът остане напълно чист. По този начин порите ще се затегнат, а линиите и бръчките ще намалеят значително.

7.През деня на върха на пръстите се нанася стягащ лосион за лице и след това внимателно върху самото лице и шията. Когато попие се образува защитна основа, върху която можете да нанесете грим.

8.Последната стъпка се изпълнява вечер и включва нанасянето на възстановяващ нощен крем за лице, като се покрива повърхността на шията и лицето. Така, докато спите, възстановителният процес може да започне.

AddThis Social Bookmark Button