AddThis Social Bookmark Button

Forever Nutri - Lean (Форевър нутри - лийн)

Наднорменото тегло тормози милиони хора по света. То е като епидемия, която има за цел да промени живота на много хора, за съжаление към по – лошо. Според статистиката над един милиард от човечеството е с наднормено тегло, 315 мнл. души имат проблем със затлъстяването, 22 млн. деца под петгодишна възраст са дебели. Всички знаем, че затлъстяването е сред основните рискови фактори за здравето на човек. То е втората основна причина за предотвратима смърт, сочи друга изключително тревожна статистика. 300 хиляди души годишно умират поради затлъстяването. Свързаните с него здравословни проблеми са: диабет тип ІІ, сърдечносъдови заболявания, високо кръвно налягане, сънна апнея, някои видове рак, психо – социални проблеми, метаболитен синдром, дихателни проблеми, остеоартрит, ограничена подвижност. 80% от хората с 30% (или повече) телесни мазнини в организма са изключително заплашени от заболявания и рискът от преждевременна смърт е голям. От това следва страничен ефект, който всъщност се състои в пониженото либидо, засягащо както мъжете, така и жените. Свалянето дори на пет килограма разчупва оковите около потиснатите хормони и веднага дава резултат – подобрява интимния живот. Това е доказано! Има много слухове и „експерименти”, свързани с контрола на теглото, които гласят: Слух № 1: трябва да се пази диета, за да се отслабне. Ние казваме: човек трябва да си изгради здравословни хранителни навици, за да отслабне. Слух № 2: за да изгаряш повече калории, спортувай. Ние казваме: спортувай, за да бъдеш здрав – калориите ще изгорят по естествен начин. Също така отслабването е тясно свързано с промяна в начина на живот. Ние във Форевър ливинг продъктс сме наясно колко трудна може да бъде тя. И именно поради тази причина създадохме новата програма „Нутри-лийн”, която ще ви дари с подкрепа, поемайки всеки един ход към вашия нов, по – добър здравословен начин на живот.

Съставки:

  • Форевър лийн (120 капсули)
  • Гел от алое вера или нектар от алое и боровинки (3 бутилки от 1 литър);
  • Форевър лайт ултра (2 кутии);
  • Форевър гарциния плюс (70 гел капсули);
  • Форевър активен пробиотик (30 перлички)

Най-добрите инструменти за успешен контрол на теглото са на ваше разположение. Тази изчистваща хранителна програма Ви предлага систематичен план, подкрепян от изследователи, химици, специалисти в областта на храненето и диетолози. Възползвайте се от възможността да промените начина си на живот така, както винаги сте искали!
Не забравяйте, че винаги трябва да се консултирате с лекар преди започването на тази или която и да било диетична програма. Не всички упражнения са подходящи за всеки.

AddThis Social Bookmark Button