AddThis Social Bookmark Button

Clean 9 (Прочистваща диетична програма)

Clean 9   Хората с наднормено тегло в България се увеличават все повече. 56% от българското население страда от наднормено тегло, а 17,7% от затлъстяване. В Европа класацията на хора със свръх тегло се държи от държавите Гърция, Румъния, Чехия и републиките от бивша Югославия, а България е веднага след тях – на 5 място. Неправилното хранене, липсата на движение и стресът са едни от основните причини. Питате ли се вече кои от тези причини се отнасят и за Вас? Този проблем става все по – сериозен и не трябва да се пренебрегва. Притеснителни са проблемите със здравето, които неотлъчно са преследвани от излишните килограми, а именно риска от инфаркт и инсулт, диабет, високо кръвно, депресии, импотентност и др. Хората с наднормено тегло живеят по – малко от останалите, сочи убедително статистиката. За да намалим теглото си, трябва да бъдем много разумни и да не прилагаме драстични диети, защото те ще ни навредят повече отколкото ще ни помогнат. Това е потвърдено и от статистиката – 95% от хората, които прибягват към тези диети си връщат старите килограми в рамките на две години. Но и по – лошо, качват и някой друг килограм. Ако искате да постигнете дългосрочни резултати трябва да дадете шанс на тялото си да се изчисти от отровите, трупани в него с продължение на години и да започне да работи правилно като му осигурявате нужните за това хранителни вещества. Форевър ливинг продъктс отново не изневерява на традициите си и затова за пореден път предлага най – доброто на своите клиенти и дистрибутори. Специализираният екип на Форевър ливинг продъктс разработи програма за прочистване на организма и отслабване. Тя ви дава възможност да поемете здравето си в свои ръце. Clean and Lean” е диетична тренировъчна програма, създадена за да ви покаже пътя към здравословния начин на живот и ефикасния контрол на теглото. С Clean 9” започвате прочистването на организма си от вредните за Вас химикали, а с Lifestyle 30” продължавате с изгаряне на ненужните мазнини и препоръки за запазване на желаното от Вас тегло. Полагането на усилия и завършването на програмата ще Ви гарантира развиването на изключително добри хранителни навици и контрол на теглото без никакви проблеми занапред. Така ще се радвате на отлично здраве!

Съставки:

Aloe Vera Gel (3 бутилки от 1 литър), Forever Lite (Ванилия), Forever Bee Pollen (100 таблетки), Forever Garcinia Plus (70 таблетки), Шейкър Сантиметър и подробен наръчник.

Начин на употреба:

Програмата „Clean and Lean” ще ви даде средства и познания за достигане на ефикасен контрол на теглото по естествен и здравословен път. Желанието и мотивацията да спазвате програмата и да правите леки физически упражнения без да усетите ще ви дадат ново самочувствие. Ще се чувствате и изглеждате чудесно! Но никога не забравяйте, че винаги трябва да се консултирате с лекар преди започването тази или която и да било диетична програма. Не всички упражнени са подходящи за всеки.

AddThis Social Bookmark Button