AddThis Social Bookmark Button

Lifestyle 30 with Aloe Berry Nectar (Програма за контрол на теглото с нектар от Алое Вера и червени боровинки)

aloe berry nectar    Изследванията в последно време потвърждават два притеснителни факта - всеки втори българин страда от затлъстяване, а 75% от хората са хронично обезводнени. Вие знаехте ли това? Или, че противно на съвременните възгледи в отслабването, въглехидратите не ни вредят? Ако вашият отговор е „не” на тези въпроси, значи сте като повечето хора – неуверени как да намерят точния баланс между отличното здраве и удоволствията. Сега програмата Lifestyle 30” ще ви помогне много да постигнете необходимия баланс. Тя ще ви дари с необходимите знания, с които ще се отърсите от нездравословните хранителни навици, даващите почти никакъв ефект диети и добре познатите заблуди относно фитнеса и храненето. Като прочетете този наръчник вярваме, че ще сте на правилния път към осъществяването на оптимално равновесие за здравословен живот. Нашата много известна програма за прочистване на организма Clean 9” е продължена именно от Lifestyle 30” чрез, която ще поддържате исканите от вас килограми и да се сдобиете с двигателни навици, които ще поддържате цял живот. Много е важно да запомните, че всичко това не може да бъде постигнато за седмица, две или три. Най – важната цел на Lifestyle 30” е да ви докаже, че сте в състояние да контролирате теглото си, като е необходимо само внимавате колко и какво ядете. Ще ви обучим как да четете и да разбирате етикетите на храните и да се вслушвате в тялото си. Полагането на усилия и завършването на програмата, ще ви гарантира развиването на изключително добри хранителни навици и контрол на теглото без никакви проблеми занапред. Благодарение на това ще се радвате на отлично здраве!

Съставки:

Aloe Vera Gel – 4 бутилки от 1 литър, „Forever Lite” – 2 Ванилия / 1 Шоколад), „Forever Active Probiotic” – 30 перлички, „Forever Garcinia Plus” – 70 таблетки, ”Forever Bee Pollen” – 100 таблетки, подробен наръчник.

Начин на употреба:

Програмата Clean and Lean” ще ви даде средства и познания за достигане на ефикасен контрол на теглото по естествен и здравословен път. Желанието и мотивацията да спазвате програмата и да правите леки физически упражнения, без да усетите ще ви дадат ново самочувствие. Ще се чувствате и изглеждате чудесно! Но никога не забравяйте, че винаги трябва да се консултирате с лекар преди започването на тази или която и да било диетична програма. Не всички упражнения са подходящи за всеки.

AddThis Social Bookmark Button