AddThis Social Bookmark Button

Forever Immublend (Форевър имубленд)

ImmuBlend   Тази хранителна добавка е създадена от Форевър ливинг продъктс, за да подсили и защити имунната Ви система от свободните радикали. Всяка една съставка във Forever Immublend” е внимателно подбрана, за да може да подкрепи функциите на имунната система, които трябва да се подобрят. Хранителните вещества в тази добавка играят изключително важна роля за защитните действия на организма през критичните сезони зима и лято. Сред тези вещества са гъби маитаке и шийтаке, лактоферин, витамини С и D и цинк. Всички те действат за допълнителна имунизация на организма и поддържане на доброто здраве. Ето и някои от тях:

  • Лактоферин - съединение, което стимулира произвеждането на имунни клетки. Освен това не позволява на полезните бактерии в червата да се загубят.
  • Витамин С - бори се със свободните радикали в околната среда.
  • Витамин D - укрепва клетките на имунната система.
  • Цинк - има антиоксидантни свойства, които стимулират производството на имунни клетки.
  • Гъби маитаке и шийтаке - те поддържат производството на имунни клетки и спомагат за функциите на сърдечносъдовата система.
  • Фруктоолигозахариди - специфичен вид захари, които „хранят” пробиотичните бактерии в храносмилателната система. Те са от изключително важно значение за подобряването на чревната микрофлора и от там за цялостния имунитет на организма.

Формулата на „Forever Immublend” е съчетала точно тези съставки, защото заедно подпомагат запазването на силен имунитет срещу вредните бактерии. Освен ценните хранителни вещества във тази хранителна добавка ще откриете и натурални билки със синергично действие.

Съставки:

Гъби шийтаке на прах (Lentinula edodes), лактоферин, екстракт от маитаке (Grifola frondolosa), патентована смес от фруктоолигозахариди, гъби маитаке на прах (Grifola frondolosa), цинк, витамин С, витамин D3 (като холекалциферол).

Други съставки:

Соев лецитин, силициев диоксид, стеаринова киселина, декстроза, кроскармелозен натрий, хидроксипропил метилцелулоза, натриев цитрат, микрокристална целулоза, натриева карбоксиметилцелулоза, магнезиев стеарат, декстрин.

Начин на употреба:

Приемат се по две таблетки дневно като хранителна добавка.

ВНИМАНИЕ: Консултация с лекар е задължителна за жените, които са бременни или кърмачки, или опитват да заченат.

Характеристики:

  • Влиза в борба със свободните радикали.
  • В помощ е на функциите, изпълнявани от имунната система.
  • Колекция от разнообразни съставки за поддържане на имунитета.
AddThis Social Bookmark Button