AddThis Social Bookmark Button

Forever NutraQ10 (Форевър НутраQ10 (Кардио здраве))

Nutra-Q10 ed80692014   За първи път Форевър ливинг продъктс създават формула на продукт в прахообразна форма. Новият продукт се нарича "Forever NutraQ10", съдържа коензим Q10 и е създаден за разтваряне в гела от алое на ФЛП. Като източник на три съставки от особена важност за човешкото здраве, тази хранителна добавка поддържа сърдечно – съдовата система. Тези съставки са витамините от В комплекса, които поддържат нивата на хомоцистеин в организма; антиоксидантите ни предпазват от свободните радикали, като ги атакуват, а коензимът Q10 отговаря за функциите на клетките. Действащи заедно, тези три съставки могат да поддържат сърдечно – съдовата Ви система в отлично здраве.

Q10 всъщност е ензим, който организмът може да си произвежда сам и служи за изпълнение на основните функции на клетките, като тук се включват и клетките, намиращи се в сърцето и кръвоносните съдове. Направените изследвания показват, че количеството на коензим Q10 намалява с увеличаване на годините, а точно в този момент той е жизнено необходим. Освен свойството да снабдява организма с нужната енергия, той притежава и свойството да действа като антиоксидант, който се бори със свободните радикали в организма. Освен това е известно, че има възможността да укрепва и имунната система. Интересен факт е, че в Япония хората го използват, за да защитават дванайсетопръстника и лигавицата на стомаха. Ако започнем да приемаме коензим Q10 като хранителна добавка, когато той липсва в организма, след време ще почувстваме рязко подобрение във функциите, които изпълнява в сърцето, мускулите и мозъка. Съществува една теория, според която като хранителна добавка коензимът се абсорбира в зависимост от това в какво количество се намира в организма – колкото по – малко е нивото му, толкова по – голям ефект ще има след започването на приема му отново. „Форевър кардио здраве” е допълнителен източник на коензим Q10, който има за цел да повиши издръжливостта, да даде прилив на енергия и да възвърне доброто състояние на организма.

Хомоцистеинът, който се съдържа в тази нова хранителна добавка на ФЛП, представлява аминокиселина, която се намира в кръвта и се образува по време на метаболизма. Ако обаче го има в големи количества, това може да доведе до завишена чувствителност на паметта, като може функциите и да отслабнат, а и да предразположи към инфаркт и костни фрактури. Хомоцистеинът може да стане опасен, ако биохимичните му преобразувания се наслагат в клетките, а той се окисли. По този начин се образуват свободни радикали, които могат дори да разрушат клетките на кръвоносните съдове. В този случай клетките губят своята еластичност, поради което не могат да се разширяват нормално. С възрастта, и особено над 50 - годишна възраст, биохимичните образувания на хомоцистеина намаляват, поради което се засилва необходимостта от прием на витамините В6 и В12, както и на фолиева киселина. Доказано е, че те могат да задържат хомоцистеина в нормалните за организма граници, което е от полза за действието на кръвоносните съдове и правилното функциониране на сърцето.

Освен изброените съставки, във „Форевър кардио” се съдържат и редица екстракти от билките куркума, бозвелия, има и гроздови семки и маслинови листа. Всички тези допълнителни съставки също оказват антиоксидантно действие за здравето на сърдечно – съдовата система. Само в тази хранителна добавка можете да намерите и други вещества, подсилващи сърцето. Сред тях са минералите магнезий и хром, витамините С и Е, както и лецитинът, който служи като смазка за вътрешността на кръвоносните съдове и раздвижване на мастните натрупвания. Алоето пък, или по – точно листата му, съдържат стотици съединения, които са от полза на всеки организъм. Гелът от алое, в който можете да си разтворите тази комбинация от хранителни вещества, е предпочитан от много хора, заради свойството му да поддържа храносмилателната система здрава и енергията, която доставя. С „Форевър кардио здраве” дарявате на мускулите си, свиващи се по 100 000 пъти на ден, и на сърцето, работещо целодневно, необходимата подкрепа, която заслужават.

Съставки:

Витамин С (като аскорбинова киселина), витамин В6 (като пиридоксин хидрохлорид), витамин В12 (като цианкобаламин), витамин Е (като смесени токофероли), коензим Q10, фолат (фолиева киселина), хром (като хромен хлорид), магнезий (като магнезиев цитрат), силициев диоксид, микрокристална целулоза, фруктоза, прах (корен), соев лецитин, екстракт от куркума (Curcuma longa), екстракт от бозвелия (Boswellia serrata) (смола), екстракт от маслинени листа,   екстракт от гроздови семки и соя.

Начин на употреба:

Пие се по едно пакетче на ден, като съдържанието му се разбърква добре в 120 мл. гел от Алое Вера или друга течност.

Характеристики:

  • Лесно разтворима хранителна добавка в гел от Алое Вера.
  • Съдържа коензим Q10, който отговаря за функциите на клетките.
  • Продуктът е богат на важни минерали, витамини, лецитин и билкови екстракти, действащи благоприятно на сърцето.
AddThis Social Bookmark Button