AddThis Social Bookmark Button

ARGI+ (АРГИ+ L-аргинин и витаминен комплекс)

dose4   L-аргининът е една от основните съставки на тази хранителна добавка. Той е аминокиселина, която не случайно много хора наричат „чудодейна молекула”. Притежава способността да се превръща в азотен оксид, който спомага за по – доброто кръвообращение, като това е възможно поради факта, че кръвоносните съдове се разширяват и отпускат. Любопитен факт е, че през 1992г. азотният оксид е обявен за „молекула на годината”. Основната функция на кръвоносната система е да снабдява организма с кислород и хранителни вещества, а доброто кръвообращение ни зарежда с енергия. Както казахме, азотният оксид разширява кръвоносните съдове и подхранва органите освен с кислород, и с нутриенти. По този начин натоварването върху сърцето е по – малко и кръвообращението става по – добро. Всички тези благотворни влияния са в полза на цялото тяло, като резултат получаваме повече енергия, подобрение на умствените способности и функциониране на различните органи, кръвно налягане без отклонения, растеж на мускулите, добър имунитет, подкрепа при храносмилането, растеж на мускулите, възстановяване на костите и тъканите и редица други. Хранителната добавка АРГИ+ е създадена на базата на L-аргинин, който тук е 5 грама, а плюсът в името й я отличава от останалите. Уникалната формула на този продукт е съставена от още два компонента, които помагат за превръщането на аминокиселината в азотен оксид. Единият от тях е комплекс от витамини С, D3, В6, В12, както и по – специалният К2, популярен като менахинон. Другият компонент е микс от много и цветни плодове, съдържащи витамини и аминокиселини. Сред тях са: малини, къпини, бъз, боровинки, нар, ресвератрол и други. Те действат срещу свободните радикали и метаболитните отпадъци.

Ако искате да имате здраво тяло, подкрепено от всички тези полезни съставки, Ви е достатъчна една лъжица АРГИ+ и можете да сте сигурни, че всички ваши клетки ще дишат спокойно и ще бъдете по – жизнени от всякога.  

Съставки:

L-аргинин, микс от плодове: екстракт от нар, екстракт от гроздови люспи, екстракт от червено вино, сок от горчива череша на прах, сок от къпини на прах, сок от бъз на прах, сок от малини на прах, сок от черно френско грозде на прах, сок от боровинки на прах, витамин С (като аскорбинова киселина), витамин В6 (като пиридоксин хидрохлорид), витамин В12 (като цианкобаламин), витамин D3 (като холекалциферол), витамин K2 (като менахинон), фолиева киселина.

Помощни вещества: Силициев диоксид, монокалиев фосфат, лимонена киселина,

d-рибоза, сукралоза, натурален аромат на горски плодове, подсладители - ксилитол.

Начин на употреба:

Приема се по една мерителна лъжица Арги+, която се разтваря в 240 мл вода или друга напитка и се приема по един път на ден.

Характеристики:

  • L-аргининът е определен за „чудодейна молекула”.
  • Плодовият микс осигурява на организма необходимите антиоксиданти.
  • Подпомага производството на азотен оксид.
AddThis Social Bookmark Button