AddThis Social Bookmark Button

Forever Active HA (Хранителна добавка с хиалуронова киселина)

ha  Липсата на подвижност, затрудненото изпълнение на физическите дейности, са все знаци за това, че напредналата възраст води до някои негативни за нас промени в различни части на тялото. Причина за тези промени могат да бъдат изморените мускули и стави, които не могат да се справят с функциите си. Намалената подвижност ни пречи да се занимаваме активно с това, което сме правили цял живот и за това се чувстваме потиснати, поради факта че не можем да бъдем пълноценни. Форевър ливинг продъктс реализира нов революционен продукт, който има способността да върне човек към активния му начин на живот - Forever Active HA.

Човешкото тяло е една машина, съставена от 230 части (стави), които се нуждаят от внимание и поддръжка всекидневно. От сутрин до вечер ставите ни не спират да функционират и ако не са в добро състояние, рано или късно, след години ще имаме проблеми с намалената им подвижност. За омекотяване и на ставите и смазване на мускулите организмът ни си произвежда протеина хиалуронова киселина (ХК). Годините са основния фактор, който изчерпва възможностите на организма да произвежда хиалуроновата киселина и поради този факт се формира невъзможност ставите да се омекотяват, а кожата изсъхва и загрубява. Подобно на автомобилите, които се нуждаят от масло в двигателя, за да функционират, така и ставите ни се нуждаят от смазка, която да ги поддържа подвижни. За тази цел има Forever Active HA. Хиалуроновата киселина в тази хранителна добавка е в уникална форма, с ниско молекулно тегло. Тъй като храносмилателната система не може да приеме ХК в натурален вид, преди години организмът си я е набавял чрез инжекции. Благодарение на усъвършенстването на хиалуроновата киселина, сега тя може да се приема орално. Другите съставки на Forever Active HA са куркума и масло от джинджифил, които правят тази добавка №1 сред конкурентите на пазара за хидратиране на ставите и поддържане на кожата. В Китай възрастните хора използват тези две билки от векове, за да поддържат ставите си в добро състояние. Маслото, извлечено от корена на куркумата, е богато на калий и желязо, като е доказано, че ставите чувствително възвръщат формата си след прием на тези вещества. Forever Active HA отлично се съчетава с Forever Freedom и Aloe MSM Gel. Действащи заедно, тези продукти са способни да върнат жизнеността Ви и желанието за движение.  

Съставки:

Injuv® комплекс хиалуронова киселина (осигурява 9% хиалуронова киселина с ниско молекулярно тегло от натриев хиалуронат), куркума (Curcuma longa) (95% куркумин), малтодектстрин, масло от корен на джинджифил (Zingiber officinale), жълт прополис, соево масло, цинков оксид, глицерин, лецитин, желатин, пречистена вода.

Начин на употреба:

Приема се по една гел капсула два пъти на ден.

 

Характеристики:

  • Притежава способността да смазва ставите и да овлажнява кожата.
  • Нова формула на хиалуроновата киселина с ниско молекулярно тегло.
  • Съдържа джинджифил и куркума.
AddThis Social Bookmark Button